Povezane vesti

"Pijem sok samo iz Versaće čaše" Hit izjava Didi Janković: Specijalna je jer sam je kupila u Americi - ima i pločice od istog…

"Pijem sok samo iz Versaće čaše" Hit izjava Didi Janković: Specijalna je jer sam je kupila u Americi - ima i pločice od istog…

Kurir pre 1 dan
Didi Janković, koja se neretko hvali luksuzom u kom živi, a svojim izjavama intrigira javnost, otišla je korak dalje i priznala da sok pije samo iz "versače" čaše. Didi Janković je najpre govorila o svom izgledu, te otkrila čime započinje svako jutro. -… »
"Vodu pijem samo iz Versaće čaše!" Didi Janković šokirala: "Donosi mi sreću, specijalna je jer..."

"Vodu pijem samo iz Versaće čaše!" Didi Janković šokirala: "Donosi mi sreću, specijalna je jer..."

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Dijana Janković, poznata po luksuznom stilu života, otkrila je svoju posebnu jutarnju naviku, ali ponovo šokirala javnost. Ona je priznala da svako jutro započinje zdravim napitkom, ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste njena Versaće… »
"Pijem sok samo iz Versaće čaše" Hit izjava Didi Janković: "Specijalna je jer sam je kupila u Americi"

"Pijem sok samo iz Versaće čaše" Hit izjava Didi Janković: "Specijalna je jer sam je kupila u Americi"

Blic pre 1 dan
Živi u elitnom delu Beograda u luksuznoj vili koja poseduje lift. Posvećena je porodici uprkos čestim putovanjima i profesionalnim aktivnostima. Didi Janković, koja se neretko hvali luksuzom u kom živi, a svojim izjavama intrigira javnost, otišla je… »

Vesti dana »