Povezane vesti
Srbija će imati odgovor: Nizak udarac NATO plaćenika usred Niša – na meti su Rusi
Sputnik pre 3 sata
Inicijativa prozapadne srpske opozicije za gašenje rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu nizak je udarac u najvažnije istorijsko savezništvo Srbije. U tom smislu ono što Pokret slobodnih građana, Zeleno-levi front, bošnjačke i albanske partije žele… »
Niški odbor „Mi, snaga naroda“ traži da se Ruski centar ne ukida
Južne vesti pre 12 sati
Za Gradski odbor Mi Snaga Naroda u Nišu neprihvatljiv je predlog da se ukine Rusko-srpski humanitarni centar, a saopštavaju da je strateško partnerstvo Srbije sa Rusijom ključno za očuvanje suvereniteta, ekonomske stabilnosti i odbrambenog potencijala… »
Predat zahtev za ukidanje sporazuma sa Rusijom o “navodnom” humanitarnom centru u Nišu
Naissus info pre 13 sati
Poslaničke grupe PSG-SDA Sandžaka- Partija za demokratsko delovanje i Zeleno-levi front podneli su u Narodnoj skupštini Republike Srbije predlog Zakon o stavljanju van snage Zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske… »
Kamberijeva poslanička grupa traži zatvaranje Ruskog humanitarnog centra u Nišu
Bujanovačke pre 14 sati
Bujanovac, 26. decembar 2025. – Gašenje Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu ušlo je u parlamentarnu proceduru na inicijativu poslaničke grupe u kojij se nalazi Šaip Kamberi zajedno sa Pokretom slobodnih građana (PSG) Pavla Grbovića i SDA Sandžaka… »
Vesti dana »
(VIDEO) Kameron Pejn nakon prve utakmice u dresu Partizana: Razumljivo je da su navijači bili ljuti
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana
Kraj drame: Pronađen Marko (11) koji je nestao dok se šetao sa porodicom: "Uplašio se psa, odlutao u šumu i zaspao"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana