Povezane vesti

Srbija će imati odgovor: Nizak udarac NATO plaćenika usred Niša – na meti su Rusi

Srbija će imati odgovor: Nizak udarac NATO plaćenika usred Niša – na meti su Rusi

Sputnik pre 3 sata
Inicijativa prozapadne srpske opozicije za gašenje rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu nizak je udarac u najvažnije istorijsko savezništvo Srbije. U tom smislu ono što Pokret slobodnih građana, Zeleno-levi front, bošnjačke i albanske partije žele… »
Niški odbor „Mi, snaga naroda“ traži da se Ruski centar ne ukida

Niški odbor „Mi, snaga naroda“ traži da se Ruski centar ne ukida

Južne vesti pre 12 sati
Za Gradski odbor Mi Snaga Naroda u Nišu neprihvatljiv je predlog da se ukine Rusko-srpski humanitarni centar, a saopštavaju da je strateško partnerstvo Srbije sa Rusijom ključno za očuvanje suvereniteta, ekonomske stabilnosti i odbrambenog potencijala… »
Predat zahtev za ukidanje sporazuma sa Rusijom o “navodnom” humanitarnom centru u Nišu

Predat zahtev za ukidanje sporazuma sa Rusijom o “navodnom” humanitarnom centru u Nišu

Naissus info pre 13 sati
Poslaničke grupe PSG-SDA Sandžaka- Partija za demokratsko delovanje i Zeleno-levi front podneli su u Narodnoj skupštini Republike Srbije predlog Zakon o stavljanju van snage Zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske… »
Kamberijeva poslanička grupa traži zatvaranje Ruskog humanitarnog centra u Nišu

Kamberijeva poslanička grupa traži zatvaranje Ruskog humanitarnog centra u Nišu

Bujanovačke pre 14 sati
Bujanovac, 26. decembar 2025. – Gašenje Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu ušlo je u parlamentarnu proceduru na inicijativu poslaničke grupe u kojij se nalazi Šaip Kamberi zajedno sa Pokretom slobodnih građana (PSG) Pavla Grbovića i SDA Sandžaka… »

Vesti dana »