Povezane vesti
'Opstala sam osam dana u džungli, teško povređena, kao jedina preživela pada aviona'
BBC News 26.12.2025
Holanđanka Anet Herfkens krenula je na odmor u Vijetnamu sa verenikom kada se njihov avion srušio - poginuli su svi, osim nje. Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na odmoru u Vijetnamu sa verenikom kad im se srušio avion, a u nesreći su stradali… »
'Opstala sam osam dana u džungli, teško povređena, kao jedina preživela pada aviona'
Radio 021 26.12.2025
Holanđanka Anet Herfkens krenula je na odmor u Vijetnamu sa verenikom kada se njihov avion srušio - poginuli su svi, osim nje. Annette Herfkens Anet Herfkens je preživela avionsku nesreću u Vijetnamu 1992. Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na… »
NIN 26.12.2025
Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na odmoru u Vijetnamu sa verenikom kad im se srušio avion, a u nesreći su stradali svi sem nje. Bilo je to 1992. godine. Anet Herfkens i njen verenik Vilem van der Pas - ili 'Pasje', kako ga je ona zvala -… »
‘Opstala sam osam dana u džungli, teško povređena, kao jedina preživela pada aviona’
Danas 26.12.2025
Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na odmoru u Vijetnamu sa verenikom kad im se srušio avion, a u nesreći su stradali svi sem nje. Bilo je to 1992. godine. Anet Herfkens i njen verenik Vilem van der Pas – ili ‘Pasje’, kako ga je ona zvala –… »
‘Opstala sam osam dana u džungli, teško povređena, kao jedina preživela pada aviona’
Južne vesti 26.12.2025
Annette Herfkens Anet Herfkens je preživela avionsku nesreću u Vijetnamu 1992. Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na odmoru u Vijetnamu sa verenikom kad im se srušio avion, a u nesreći su stradali svi sem nje. Bilo je to 1992. godine. Anet… »
Vesti dana »
Na Filozofskom fakultetu u Beogradu danas bez nastave zbog tragičnog događaja
B92 pre 48 minutajoš 82 povezane
Cena nafte Brent porasla na skoro 110 dolara za barel, evropski indeksi u blagom padu
Euronews pre 33 minutajoš 80 povezanih
(Video) Ima povređenih! Nevreme napravilo haos u Zagrebu, nižu se SMS poruke upozorenja: Škole zatvorene, sneg paralisao region, Srbija u pripravnosti
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama i nižim predelima
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 43 povezane
uživo Izrael izveo masovne udare na Teheran i Bejrut, Saudijska Arabija traži da se pojačaju napadi na Iran
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih