Povezane vesti

'Opstala sam osam dana u džungli, teško povređena, kao jedina preživela pada aviona'

'Opstala sam osam dana u džungli, teško povređena, kao jedina preživela pada aviona'

BBC News pre 9 sati
Holanđanka Anet Herfkens krenula je na odmor u Vijetnamu sa verenikom kada se njihov avion srušio - poginuli su svi, osim nje. Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na odmoru u Vijetnamu sa verenikom kad im se srušio avion, a u nesreći su stradali… »

Radio 021 pre 9 sati
Holanđanka Anet Herfkens krenula je na odmor u Vijetnamu sa verenikom kada se njihov avion srušio - poginuli su svi, osim nje. Annette Herfkens Anet Herfkens je preživela avionsku nesreću u Vijetnamu 1992. Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na… »

NIN pre 8 sati
Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na odmoru u Vijetnamu sa verenikom kad im se srušio avion, a u nesreći su stradali svi sem nje. Bilo je to 1992. godine. Anet Herfkens i njen verenik Vilem van der Pas - ili 'Pasje', kako ga je ona zvala -… »
‘Opstala sam osam dana u džungli, teško povređena, kao jedina preživela pada aviona’

‘Opstala sam osam dana u džungli, teško povređena, kao jedina preživela pada aviona’

Danas pre 8 sati
Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na odmoru u Vijetnamu sa verenikom kad im se srušio avion, a u nesreći su stradali svi sem nje. Bilo je to 1992. godine. Anet Herfkens i njen verenik Vilem van der Pas – ili ‘Pasje’, kako ga je ona zvala –… »

Južne vesti pre 8 sati
Annette Herfkens Anet Herfkens je preživela avionsku nesreću u Vijetnamu 1992. Holandska finansijerka Anet Herfkens bila je na odmoru u Vijetnamu sa verenikom kad im se srušio avion, a u nesreći su stradali svi sem nje. Bilo je to 1992. godine. Anet… »

Vesti dana »