Povezane vesti
Đoković u Australiji: Poslednji ples?
Vesti online pre 1 dan
Novak Đoković se vraća u Australiju s ambicijom da osvoji svoju 25. grend slem titulu i time se izdvoji na vrhu teniske istorije. Portal Tennis365 bavio se njegovom budućnosti i mogućnošću da bi predstojeći Australijan open mogao biti jedan od poslednjih… »
Federerov trener priznao da voli Novaka: "Nije logično da osvoji 25. grend slem, ali srce mi kaže da"
Mondo pre 1 dan
Polako se završava 2025. godina i bliži se nova sezona. Australijan open je iza ugla i tu će Novak Đoković juriti svoju 25. grend slem titulu. O tome se oglasio i jedan od bivših trenera Rodžera Federera. Američki stručnjak Pol Anakon i sam je nhekada… »
Novak i 25. slem: Ne volim da se kladim protiv GOAT-a, ali…
Sport klub pre 1 dan
Može li Novak Đoković da osvoji rekordni 25. grend slem trofej, jedno je od gorućih pitanja uoči nove teniske sezone. Pol Anakon, bivši trener Rodžera Federera, priznaje da je emotivno na strani srpskog asa, ali da razum govori drugačije. “Srce mi kaže –… »
Đoković u Australiji - poslednji ples?
B92 pre 1 dan
Da li će Australijan open biti poslednji u karijeri Novaka Đokovića? Novak Đoković se vraća u Australiju u potrazi za svojom 25. Grend slem titulom, a Tennis365 se bavio temom penzije i da li mu je ovo poslednji Australijan open u karijeri. Đoković je u… »
Vesti dana »
Mađarski novinar: Pregovori oko prodaje NIS-a MOL-u idu u prilog Orbanovoj predizbornoj kampanji
Nova pre 9 satijoš 7 povezanih
Evo u kakvom je stanju baka koju je izbo napadač pred unukom. Stigle informacije iz Kliničkog centra
Dnevnik pre 52 minutajoš 25 povezanih
Saša Obradović sve o kodiju i nvori! Ovo zanima sve navijače Crvene zvezde!
Kurir pre 2 minutajoš 58 povezanih
Tusk: Svi se slažu da su najvažnije čvrste bezbednosne garancije za Ukrajinu
Politika pre 52 minutajoš 28 povezanih