Povezane vesti

Mariju Šerifović napala obožavateljka

Mariju Šerifović napala obožavateljka

Vesti online pre 7 sati
Pevačica Marija Šerifović osvrnula se na jednu nemilu situaciju koja joj se dogodila dok je bila u restoranu. Naime, nju je povredila obožavateljka zbog čega je čak morala da nosi medicinsku kragnu određeno vreme. Sve se desilo potpuno neočekivano a… »
Napadnuta Marija Šerifović: Otkriveni svi detalji, kao i kako se pevačica oseća

Napadnuta Marija Šerifović: Otkriveni svi detalji, kao i kako se pevačica oseća

Svet & Skandal pre 9 sati
Marija Šerifović otkrila je da je napadnuta od strane obožavateljke koja je neprekidno želela da se fotografiše sa njom. – Prišla mi je osoba dok sam bila na večeri sa zahtevom da se fotografiše, na šta sam, naravno pristala. Nakon toga, ponovo me je… »
Mariju Šerifović napala obožavateljka: "Povredila me je"

Mariju Šerifović napala obožavateljka: "Povredila me je"

B92 pre 9 sati
Pevačica Marija Šerifović osvrnula se na jednu nemilu situaciju koja joj se dogodila dok je bila u restoranu. Naime, nju je povredila obožavateljka zbog čega je čak morala da nosi medicinsku kragnu određeno vreme. Sve se desilo potpuno neočekivano a… »
Mariju Šerifović napala obožavateljka u restoranu Zadobila povrede, hitno joj ukazana lekarska pomoć - tek sad otkrila šta se…

Mariju Šerifović napala obožavateljka u restoranu Zadobila povrede, hitno joj ukazana lekarska pomoć - tek sad otkrila šta se…

Blic pre 11 sati
Incident se dogodio kada je osoba postala agresivna zbog ponovljenih zahteva za fotografisanjem. Marija je pojasnila da je nakon incidenta nosila medicinsku kragnu. Pevačica Marija Šerifović tek sada je otkrila da ju je obožavateljka napada u jednom… »
Napadnuta Marija Šerifović: Hitno joj ukazana medicinska pomoć, otkrila sve detalje jezivog incidenta

Napadnuta Marija Šerifović: Hitno joj ukazana medicinska pomoć, otkrila sve detalje jezivog incidenta

Mondo pre 11 sati
Marija Šerifović je nedavno otkrila neprijatno iskustvo koje joj se dogodilo u jednom restoranu, a koje je, nažalost, završilo povredom vratnog pršljena. Incident se desio nakon njenog povratka sa luksuznog putovanja, dok je opušteno uživala u večeri… »
Marija Šerifović napadnuta, ima povrede: Hitno joj ukazana lekarska pomoć: Uhvatila ju je za vrat...

Marija Šerifović napadnuta, ima povrede: Hitno joj ukazana lekarska pomoć: Uhvatila ju je za vrat...

Kurir pre 10 sati
Da nije lako biti zvezda govori upravo situacija koja se dogodila pevačici Mariji Šerifović. Nju je nedavno napala obožavateljka u jednom restoranu, a Marija je sada otkrila šta se tačno dogodilo. Ova situacija se dogodila dok je Šerifovićeva bila na… »
"Uhvatila me je za vrat!" Marija Šerifović napadnuta u restoranu

"Uhvatila me je za vrat!" Marija Šerifović napadnuta u restoranu

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Marija Šerifović ispričala je detalje napada od strane jedne devojke, kada je zaradila i povredu pršljena. Naime, Marija je odgovarala na pitanja svojih fanova, pa otkrila kako je devojka fizički nasrnula na nju i to zbog slike, a zbog čega je… »

Vesti dana »