Povezane vesti

"Uložio sam više od 1.100.000 € samo u to, a gde je ostalo..." Poznati pevač uložio čitavo bogatstvo u projekat, a kad je sveo…

"Uložio sam više od 1.100.000 € samo u to, a gde je ostalo..." Poznati pevač uložio čitavo bogatstvo u projekat, a kad je sveo…

Kurir pre 12 sati
Boban Rajović je svoj rođendan obeležio radno, predstavivši novi muzički projekat „Edition 25“, čime simbolično privodi kraju godinu u kojoj slavi 25 godina karijere. Umesto privatnog slavlja, pevač je publici poklonio sedam pesama u novom ruhu, koje su… »
"Do sada sam samo za pesme dao 1.100.000 €!" Boban Rajović otvoreno o ulaganjima u karijeru: "Nema rezultata"

"Do sada sam samo za pesme dao 1.100.000 €!" Boban Rajović otvoreno o ulaganjima u karijeru: "Nema rezultata"

Telegraf pre 14 sati
Boban Rajović je svoj rođendan obeležio radno, predstavivši novi muzički projekat "Edition 25", čime simbolično privodi kraju godinu u kojoj slavi 25 godina karijere. Umesto privatnog slavlja, pevač je publici poklonio sedam pesama u novom ruhu, koje su… »
Moraš da daš celog sebe: Boban Rajović o novom projektu, četvrt veka trajanja na sceni, izlasku iz zone komfora (foto)

Moraš da daš celog sebe: Boban Rajović o novom projektu, četvrt veka trajanja na sceni, izlasku iz zone komfora (foto)

Večernje novosti pre 16 sati
KRAJ decembra u znaku je jubileja koji se ne slavi samo hitovima, već hrabrošću da se sve iznova stvori. Foto: Novosti Folk pevač Boban Rajović, čovek čije pesme već 25 godina žive u kafanama, halama i u srcima publike, na svoj 54. rođendan, 25… »
(Video) "Ne želim da budem deo šljama" Boban Rajović dobio ulogu u "Ubicama moga oca" - progovorio o Dari Bubamari i razvodu…

(Video) "Ne želim da budem deo šljama" Boban Rajović dobio ulogu u "Ubicama moga oca" - progovorio o Dari Bubamari i razvodu…

Blic pre 19 sati
Dotakao se odnosa sa porodicom i kolegama, naglašavajući važnost porodice i poštenja u branši. Podelio je svoja razmišljanja o glumačkim profesionalnim izazovima i granicama u ulogama. Pevač Boban Rajović održao je promociju povodom njegovog novog… »
„Samo za pesme sam uložio više od 1.100.000 evra, a gde je ostalo?“: Poznati pevač na rođendan predstavio novi projekat FOTO…

„Samo za pesme sam uložio više od 1.100.000 evra, a gde je ostalo?“: Poznati pevač na rođendan predstavio novi projekat FOTO…

Nova pre 1 dan
Boban Rajović je svoj rođendan obeležio radno, predstavivši novi muzički projekat „Edition 25“, čime simbolično privodi kraju godinu u kojoj slavi 25 godina karijere. Umesto privatnog slavlja, pevač je publici poklonio sedam pesama u novom ruhu, koje su… »
"Bio sam u zatvoru, a sada svaki dan molim Boga za oproštaj" Bolno priznanje Bobana Rajovića, spomenuo klanove.

"Bio sam u zatvoru, a sada svaki dan molim Boga za oproštaj" Bolno priznanje Bobana Rajovića, spomenuo klanove.

Telegraf pre 1 dan
Boban Rajović je, pored svog rođendana, 25. decembra obeležio i 25 godina karijere, predstavivši novi projekat "25" koji je doneo potpuno novu audio i vizuelnu Bobanovu transformaciju, koja se značajno razlikuje od njegovih dosadašnjih projekata. Pevač… »

Vesti dana »