Povezane vesti
"Kolega mi je rekao beži, ne znaš gde si došla": Gazda kafane je držao zaključanu dve nedelje, zamalo doživela horor
Mondo pre 1 dan
Pevačica Mirna Košanin progovorila je o prilici koja joj se ukazala u Australiji, zbog koje je zamalo zažalila. Mirni se ukazala se prilika za dodatnu zaradu u Australiji, ali se ispostavilo da iza toga stoje moćnici sa sumnjivim namerama. "Upala sam u… »
"Pozovi me da ti kažem gde si došla, jer nisi svesna" Pevačica otišla u Australiju za bolje sutra, a onda usledila priča kao…
Kurir pre 1 dan
Mirna Košanin je prošla kroz razne poteškoće. Dok je grabila za svoje mesto na estradnom nebu, zadesila je i ozbiljna operacija. Kada je bila na ivici da odustane od svega, ukazala joj se prilika za dodatnu zaradu u Australiji, ali se ispostavilo da iza… »
Vesti dana »
Vučić u kasarni na Banjici: U Srbiji uskoro fabrika za proizvodnju dronova (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih
Pobede Arsenala i Liverpula u Premijer ligi, autogol Petrovića u porazu Bornmuta od Brentforda
Radio sto plus pre 26 minutajoš 24 povezane
Nedelja u Novom Sadu hladna i mestimično sunčana: Još niže temperature pred Novu godinu
Radio 021 pre 5 satijoš 25 povezanih