Povezane vesti
Ovo je sestra Milice Todorović sa kojom nije pričala 5 godina, a Jovana danas ima veliki povod za slavlje! Čestitke pljušte…
Blic pre 12 sati
U domu trudne pevačice Milice Todorović danas imaju razlog za slavlje, zbog čega se oglasila i njena majka Jasmina Todorović. Jasmina se obratila javno starijoj ćerki i čestitala joj rođendan. Naime, Milica Todorović ima stariju sestru Jovanu sa kojom… »
Ovako izgleda sestra Milice Todorović! Pričalo se da su bile u ozbiljnom sukobu, a ona izgleda kao milion dolara (foto)
Kurir pre 12 sati
U domu trudne pevačice Milice Todorović danas imaju razlog za slavlje, zbog čega se oglasila i njena majka Jasmina Todorović. Jasmina se obratila javno starijoj ćerki i čestitala joj rođendan. Naime, Milica Todorović ima stariju sestru Jovanu sa kojom… »
Milica Todorović sa sestrom nije pričala 5 godina, danas joj se obratila: Evo zašto su godinama bile u svađi
Telegraf pre 12 sati
U porodici Milice Todorović danas imaju razlog za slavlje. Pevačicina starija sestra Jovana slavi rođendan, a Milica joj se obratila tim divnim povodom: -Uvek mi budi ovako srećna i vesela, voli te sestra! Srećan jubilarac -napisala je u objavi Milica… »
Zbog zeta nije pričala sa rođenom sestrom, sad joj se javno obratila: Majka Milice Todorović prva reagovala
Mondo pre 15 sati
Danas svi u domu trudne pevačice Milice Todorović imaju razlog za slavlje, zbog čega se oglasila i njena majka Jasmina Todorović. Jasmina se obratila javno starijoj ćerki i čestitala joj rođendan. "Srećan ti rođendan kćeri. Budi mi uvek tako nasmejana i… »
Slavlje u domu Milice Todorović! Ponosna majka puca od radosti, javno se obratila: "Kćeri moja..."
Telegraf pre 16 sati
U domu trudne pevačice Milice Todorović danas imaju razlog za slavlje, zbog čega se oglasila i njena majka Jasmina Todorović. Naime, Jasmina se obratila javno starijoj ćerki i čestitala joj rođendan. - Srećan ti rođendan kćeri. Budi mi uvek tako… »
Vesti dana »
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
Ovo je najgora poseta na meču Partizana od povratka u EL, evo koliko ljudi je gledalo bruku protiv Makabija
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Opozicija u Leskovcu protestuje ćutanjem: Vlast pomerila sednicu do ponoći
Danas pre 6 satijoš 2 povezane