Povezane vesti
Bio je i dugogodišnji dopisnik „Dnevnika“. Fića, pet decenija radi kao novinar i kaže: Mi smo u penziji samo na papiru…
Dnevnik pre 24 dana
SREMSKA MITROVICA: U vreme društvenih mreža i interneta kada je čini se nikad lakše baviti se novinasrtvom, još uvek ima onih pojedinica koji luvaju taj stari duh i šmek profesije. Miomir Filipović Fića, pisac i novinar upravo je jedan od njih. Ove… »
Pet decenija ovaj čovek radi kao novinar i kaže - mi smo u penziji samo na papiru: Čuveni Fića beleži život i tradiciju širom…
RINA pre 25 dana
Pet decenija ovaj čovek radi kao novinar i kaže - mi smo u penziji samo na papiru: Čuveni Fića beleži život i tradiciju širom Srbije, njegove Seoske novine stižu na stotine adresa u ruralnom području (FOTO) Sremska Mitrovica - U vreme društvenih mreža i… »
Vesti dana »
Makron: Evropa se suočava sa konkurencijom SAD-a i Kine, mora da ojača suverenitet
NIN pre 27 minutajoš 44 povezane
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 6 satijoš 31 povezana
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 1 satjoš 6 povezanih
EUalajv: Hladan odgovor Evrope na Trampov poziv u Odbor za mir, velike sile uzdržane
Beta pre 1 satjoš 22 povezane