Povezane vesti
Bio je i dugogodišnji dopisnik „Dnevnika“. Fića, pet decenija radi kao novinar i kaže: Mi smo u penziji samo na papiru…
Dnevnik 26.12.2025
SREMSKA MITROVICA: U vreme društvenih mreža i interneta kada je čini se nikad lakše baviti se novinasrtvom, još uvek ima onih pojedinica koji luvaju taj stari duh i šmek profesije. Miomir Filipović Fića, pisac i novinar upravo je jedan od njih. Ove… »
Pet decenija ovaj čovek radi kao novinar i kaže - mi smo u penziji samo na papiru: Čuveni Fića beleži život i tradiciju širom…
RINA 26.12.2025
Pet decenija ovaj čovek radi kao novinar i kaže - mi smo u penziji samo na papiru: Čuveni Fića beleži život i tradiciju širom Srbije, njegove Seoske novine stižu na stotine adresa u ruralnom području (FOTO) Sremska Mitrovica - U vreme društvenih mreža i… »
Vesti dana »
Srbija pred veoma toplim danima: RHMZ izdao upozorenja na visoke temeprature i uslove za iniciranje i širenje požara
NIN pre 1 satjoš 22 povezane
Beogradska Hitna pomoć: Muškarac teško povređen pri padu sa motora
Beta pre 59 minutajoš 15 povezanih
(Foto) Kolaps na granicama, međuzone pune! Na Batrovcima se čeka najmanje tri sata, ni na drugim prelazima nije bolje: Nadležni izdali hitno upozorenje za vozače!
Blic pre 9 minutajoš 12 povezanih
Profesor Radonjić: Podrškom studentskoj listi do promene režima, odbrana izborne volje i na ulici
Beta pre 44 minutajoš 7 povezanih