Povezane vesti
Tramp: Bez moje saglasnosti ne može da prođe nijedna inicijativa Zelenskog
Newsmax Balkans pre 1 sat
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bez njegove saglasnosti ne može da prođe nijedna inicijativa ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. "Videćemo šta ima. On nema ništa dok ja to ne odobrim", rekao je Donald Tramp u intervjuu za Politiko… »
Tramp: Uskoro nameravam da razgovaram s Putinom; Predlozi Zelenskog bez značaja dok ja ne odobrim
Sputnik pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp je izjavio da namerava uskoro da razgovara telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i da očekuje da razgovor bude dobar. On je u razgovoru za „Politko", takođe, rekao da tokom predstojećeg vikenda očekuje… »
Zelenski najavio novi mirovni plan, Tramp odlučan: "Ništa bez mog odobrenja"
N1 Info pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp predstavio se kao vrhovni arbitar bilo kakvog mirovnog sporazuma između Ukrajine i Rusije, objavio je američki portal Politiko, citirajući Trampovu poruku da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski "nema ništa" dok on to… »
Tramp: Uskoro nameravam da razgovaram s Putinom; Predlozi Zelenskog bez značaja dok ja ne odobrim
Vesti online pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp je izjavio da namerava uskoro da razgovara telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. On je, takođe, rekao da čeka Vladmira Zelenskog da se sastanu, mada nije precizirao ni vreme ni mesto susreta. „Zelenski će… »
"Zelenski nema ništa - dok ja to ne odobrim"
B92 pre 2 sata
Predsednik SAD Donald Tramp govorio je u intervjuu za briselski Politiko o mirovnom sporazumu između Ukrajine i Rusije, i predstavio se kao njegov "vrhovni arbitar", navodi taj portal. Očekuje se da će se ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sastati… »
Tramp oštro pred sastanak sa Zelenskim: On nema ništa dok ja to ne odobrim
Telegraf pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp, uoči očekivanog sastanka u nedelju sa Volodimirom Zelenskim, koji bi trebalo da predstavi ukrajinski plan za postizanje mira, izjavio je za Politico da ukrajinski predsednik „nema ništa dok ja to ne odobrim“. Očekuje se… »
Tramp najavio: Uskoro ću razgovarati s Putinom, predlozi Zelenskog bez značaja dok ja ne odobrim
Kurir pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp je izjavio da namerava uskoro da razgovara telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. On je, takođe, rekao da čeka Vladmira Zelenskog da se sastanu, mada nije precizirao ni vreme ni mesto susreta. „Zelenski će… »
Tramp: Predlozi Zelenskog bez mog odobrenja ne važe
Politika pre 3 sata
Američki predsednik najavljuje mogućnost produktivnog sastanka ovog vikenda. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da svaki predlog ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog za rešenje u Ukrajini ne može biti realizovan bez njegovog odobrenja… »
Predlozi Zelenskog su bez značaja Tramp: Uskoro nameravam da razgovaram s Putinom
Večernje novosti pre 3 sata
AMERIČKI predsednik Donald Tramp je izjavio da namerava uskoro da razgovara telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Foto: Profimedia On je, takođe, rekao da čeka Vladmira Zelenskog da se sastanu, mada nije precizirao ni vreme ni mesto… »
Moskva nezadovoljna novim ukrajinsko-američkim planom
Politika pre 9 sati
U Kremlju se pitaju zašto bi jedna zemlja zvanično spremna za mir morala da drži armiju od čak 800.000 ljudi jer bi to bila najveća oružana grupacija u Evropi. Plan o primirju na frontu u Ukrajini, koji su u utorak obznanili ukrajinski i američki… »
Zelenski za Božić poželeo da Putin umre, teške optužbe na račun patrijarha Kirila: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 18 sati
Zelenski čestitao Božić, pa poželeo da Putin umre. Telegraf.rs i ovog jutra sumira najvažnije događaje iz sveta koji su obeležili prethodni dan. U potezu koji mu nije uobičajen, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je konferenciju za novinare… »
Vesti dana »
(VIDEO) Žarko Paspalj ponovo na „udaru“ navijača Partizana: Vređan i Ostoja Mijailović
Danas pre 39 minutajoš 5 povezanih
Opozicija u Leskovcu protestuje ćutanjem: Vlast pomerila sednicu do ponoći
Danas pre 34 minutajoš 1 povezana
Tramp pre sastanka sa Zelenskim: Sudbina mira u Ukrajini zavisi od mene
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Kraj drame: Pronađen Marko (11) koji je nestao dok se šetao sa porodicom: "Uplašio se psa, odlutao u šumu i zaspao"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana