Povezane vesti
Nema kraja maleru - Top 10 igrač otkazao Australijan open
B92 pre 1 dan
Džek Drejper saopštio je da neće nastupiti na Australijan openu narednog meseca, priznajući da još uvek nije spreman za povratak na najviši nivo takmičenja. Britanski broj jedan odigrao je samo jedan meč još od Vimbldona, pošto je povreda leve ruke… »
Britanski teniser Džek Drejper neće igrati na Australijan openu zbog povrede ruke
RTS pre 1 dan
Britanski teniser Džek Drejper saopštio je da zbog povrede ruke neće igrati na predstojećem Australijan openu. Drejper je poslednji meč odigrao na US openu, a ovogodišnju sezonu je završio zbog povrede. "Nažalost, moj tim i ja smo odlučili da ne idemo u… »
Težak udarac! Jedan od najboljih tenisera sveta propušta Australijan open
Večernje novosti pre 1 dan
Britanski teniser Džek Drejper saopštio je večeras da zbog povrede ruke neće igrati na predstojećem Australijan openu. FOTO: Tanjug/AP Drejper je poslednji meč odigrao na US openu, a ovogodišnju sezonu je završio zbog povrede. - Nažalost, moj tim i ja… »
Najteža prepreka u karijeri: Deseti teniser sveta propušta AO
Sport klub pre 1 dan
Britanski teniser Džek Drejper saopštio je da neće nastupiti na predstojećem Australijan openu, pošto se još nije u potpunosti oporavio od povrede ruke koja mu je obeležila veći deo sezone. Trenutno deseti teniser sveta odigrao je samo jedan meč još od… »
Vesti dana »
Jokić vidno iznerviran izašao pred kamere - "Ne znam šta me pitaš" Progovorio o napadu za pobedu koji je Marej upropastio! (video)
Kurir pre 4 minutajoš 32 povezane
Vanredni parlamentarni izbori na KiM: Srbi imaju 10 mandata, policija intervenisala zbog slikanja listića
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 20 povezanih
Studenti dižu Srbiju na noge: Od 9 časova prikupljanje potpisa za raspisivanje izbora na više od 100 lokacija, u Studentskom parku bazar i radionice
Nova pre 9 minutajoš 7 povezanih
Počela akcija uklanjanja avio-bombe na gradilištu Beograd na vodi, biće prebačena na Pasuljanske livade
RTV pre 14 minutajoš 11 povezanih
Vreme danas: Vetrovito, od minus 6 do 6 stepeni a u Beogradu oko 4 stepena
Nedeljnik pre 38 minutajoš 11 povezanih