Povezane vesti

Nema kraja maleru - Top 10 igrač otkazao Australijan open

Nema kraja maleru - Top 10 igrač otkazao Australijan open

B92 pre 1 dan
Džek Drejper saopštio je da neće nastupiti na Australijan openu narednog meseca, priznajući da još uvek nije spreman za povratak na najviši nivo takmičenja. Britanski broj jedan odigrao je samo jedan meč još od Vimbldona, pošto je povreda leve ruke… »
Britanski teniser Džek Drejper neće igrati na Australijan openu zbog povrede ruke

Britanski teniser Džek Drejper neće igrati na Australijan openu zbog povrede ruke

RTS pre 1 dan
Britanski teniser Džek Drejper saopštio je da zbog povrede ruke neće igrati na predstojećem Australijan openu. Drejper je poslednji meč odigrao na US openu, a ovogodišnju sezonu je završio zbog povrede. "Nažalost, moj tim i ja smo odlučili da ne idemo u… »
Težak udarac! Jedan od najboljih tenisera sveta propušta Australijan open

Težak udarac! Jedan od najboljih tenisera sveta propušta Australijan open

Večernje novosti pre 1 dan
Britanski teniser Džek Drejper saopštio je večeras da zbog povrede ruke neće igrati na predstojećem Australijan openu. FOTO: Tanjug/AP Drejper je poslednji meč odigrao na US openu, a ovogodišnju sezonu je završio zbog povrede. - Nažalost, moj tim i ja… »
Najteža prepreka u karijeri: Deseti teniser sveta propušta AO

Najteža prepreka u karijeri: Deseti teniser sveta propušta AO

Sport klub pre 1 dan
Britanski teniser Džek Drejper saopštio je da neće nastupiti na predstojećem Australijan openu, pošto se još nije u potpunosti oporavio od povrede ruke koja mu je obeležila veći deo sezone. Trenutno deseti teniser sveta odigrao je samo jedan meč još od… »

Vesti dana »