Повезане вести
Милица Павловић запалила Ниш! Краљица југа премијерно представила нови спот и емотивно посветила део концерта посебној особи
Курир пре 8 сати
Милица Павловић синоћ је одржала спектакуларни концерт у Нишу, у хали Чаир. Места су била попуњена до последњег, а након наступа певачица је сумирала утиске за Курир. - Прво сам чула ваше утиске и то ми је било битно. Срећна… »
Милица Павловић открила све о сусрету са фудбалером: Дошао после концерта код ње, па јој поклонио ово
Телеграф пре 15 сати
Милица Павловић је вечерас одржала спектакуларан концерт у Нишу, у хали Чаир. Места су била попуњена до последњег, а након наступа певачица је сумирала утиске пред камерама. - Прво сам чула ваше утиске и то ми је било битно… »
Вести дана »
[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Вучић: „Србија са великом страном силом почиње производњу високо софистицираних дронова у Србији“; Да ли је реч о Израелцима?
Танго Сикс пре 2 сатајош 39 повезаних
Вучић: Крајем марта отварање прве фабрике дронова у Србији; Морамо подићи ниво попуњености свих наших јединица
РТВ пре 5 сатијош 28 повезаних
Недеља у Новом Саду хладна и местимично сунчана: Још ниже температуре пред Нову годину
Радио 021 пре 4 сатијош 24 повезане
Лидери Украјине, Пољске, Немачке, Француске, Британије, Италије и ЕУ разговараће данас
Политика пре 49 минутајош 19 повезаних