Povezane vesti
Milica Pavlović zapalila Niš! Kraljica juga premijerno predstavila novi spot i emotivno posvetila deo koncerta posebnoj osobi
Kurir 27.12.2025
Milica Pavlović sinoć je održala spektakularni koncert u Nišu, u hali Čair. Mesta su bila popunjena do poslednjeg, a nakon nastupa pevačica je sumirala utiske za Kurir. - Prvo sam čula vaše utiske i to mi je bilo bitno. Srećna sam, oduševljena publikom… »
Milica Pavlović otkrila sve o susretu sa fudbalerom: Došao posle koncerta kod nje, pa joj poklonio ovo
Telegraf 27.12.2025
Milica Pavlović je večeras održala spektakularan koncert u Nišu, u hali Čair. Mesta su bila popunjena do poslednjeg, a nakon nastupa pevačica je sumirala utiske pred kamerama. - Prvo sam čula vaše utiske i to mi je bilo bitno. Srećna sam, oduševljena… »
Vesti dana »
Nastavak suđenja: Selaković ispraćen u Specijalni sud zvižducima i uzvicima - lopovi, lopovi
Vranje news pre 6 minutajoš 22 povezane
(Uživo) Amerika izdala hitno upozorenje za 3 zemlje! Steže se obruč oko Irana, brodovi beže iz luka
Mondo pre 36 minutajoš 18 povezanih
„Ništa nam neće promaknuti“ – Vučić najavio nove velike nabavke naoružanja
Vesti online pre 31 minutajoš 15 povezanih
Danas sednica Skupštine Srbije povodom opozicionog predloga za nepoverenje Vladi
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih