Povezane vesti
Milica Pavlović zapalila Niš! Kraljica juga premijerno predstavila novi spot i emotivno posvetila deo koncerta posebnoj osobi
Kurir 27.12.2025
Milica Pavlović sinoć je održala spektakularni koncert u Nišu, u hali Čair. Mesta su bila popunjena do poslednjeg, a nakon nastupa pevačica je sumirala utiske za Kurir. - Prvo sam čula vaše utiske i to mi je bilo bitno. Srećna sam, oduševljena publikom… »
Milica Pavlović otkrila sve o susretu sa fudbalerom: Došao posle koncerta kod nje, pa joj poklonio ovo
Telegraf 27.12.2025
Milica Pavlović je večeras održala spektakularan koncert u Nišu, u hali Čair. Mesta su bila popunjena do poslednjeg, a nakon nastupa pevačica je sumirala utiske pred kamerama. - Prvo sam čula vaše utiske i to mi je bilo bitno. Srećna sam, oduševljena… »
Vesti dana »
Prve reči oca ubijene devojčice iz Ribnikara nakon presude! Atmosfera u sudnici nikad teža, spuštali glave i brisali suze, dok im je jedna stvar najteže pala
Kurir pre 2 minutajoš 103 povezane
Uhapšeni zbog sumnje da su odavali podatke iz baze MUP stranim kriminalcima: Hapšenje u Novom Sadu, privedene dve osobe
Nova pre 2 satajoš 33 povezane
Ministarstvo informisanja zabrinuto zbog napada na Matića, traži da nadležni preduzmu sve mere
N1 Info pre 16 minutajoš 48 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 6 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak i sednici o poverenju Vladi
Nedeljnik pre 47 minutajoš 30 povezanih