Povezane vesti
Trudnička hiperemeza, iscrpljujuće stanje koje trudnoću pretvara u borbu za život
BBC News 27.12.2025
Trudnička hiperemeza je poslednjih godina postala poznatija javnosti, delimično zahvaljujući poznatim ličnostima, među kojima je Kejt Midlton, koja je javno govorila o sopstvenim iskustvima tokom sve tri trudnoće. „Molila sam se za ovu bebu, ali u… »
Trudnička hiperemeza, iscrpljujuće stanje koje trudnoću pretvara u borbu za život
NIN 27.12.2025
"Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete. Ali, njena… »
Danas 27.12.2025
„Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete. Ali, njena… »
Južne vesti 27.12.2025
Getty Images „Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete… »
Radio 021 27.12.2025
Trudnička hiperemeza je poslednjih godina postala poznatija javnosti, delimično zahvaljujući poznatim ličnostima, među kojima je Kejt Midlton, koja je javno govorila o sopstvenim iskustvima tokom sve tri trudnoće. Getty Images „Molila sam se za ovu bebu… »
Vesti dana »
Emu su ponovo intubirali, dva anesteziologa i kardiolog odmah upućeni u salu. Direktor čačanske bolnice obratio se okupljenima koji traže odgovore o smrti devojčice (4).
Blic pre 2 satajoš 68 povezanih
BiH i Srbija među najkorumpiranijim evropskim državama na listi Transparency Internationala
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 34 povezane
Uhapšeni rukovodioci leskovačke ustanove za stare: Oštetili državni budžet za sedam miliona dinara
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana