Povezane vesti
Trudnička hiperemeza, iscrpljujuće stanje koje trudnoću pretvara u borbu za život
BBC News pre 12 sati
Trudnička hiperemeza je poslednjih godina postala poznatija javnosti, delimično zahvaljujući poznatim ličnostima, među kojima je Kejt Midlton, koja je javno govorila o sopstvenim iskustvima tokom sve tri trudnoće. „Molila sam se za ovu bebu, ali u… »
Trudnička hiperemeza, iscrpljujuće stanje koje trudnoću pretvara u borbu za život
NIN pre 12 sati
"Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete. Ali, njena… »
Južne vesti pre 12 sati
Getty Images „Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete… »
Danas pre 12 sati
„Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete. Ali, njena… »
Radio 021 pre 12 sati
Trudnička hiperemeza je poslednjih godina postala poznatija javnosti, delimično zahvaljujući poznatim ličnostima, među kojima je Kejt Midlton, koja je javno govorila o sopstvenim iskustvima tokom sve tri trudnoće. Getty Images „Molila sam se za ovu bebu… »
Vesti dana »
Košarkaši Crvene zvezde bez milosti u "Pioniru" Ubacili 30 Ljubljančanima u drugoj četvrtini i prelomili duel
Dnevnik pre 4 minutajoš 36 povezanih
"Želimo mir" Zelenski: Putin je čovek rata i plaši se da to javno prizna
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih