Povezane vesti
Trudnička hiperemeza, iscrpljujuće stanje koje trudnoću pretvara u borbu za život
NIN 27.12.2025
"Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete. Ali, njena… »
Trudnička hiperemeza, iscrpljujuće stanje koje trudnoću pretvara u borbu za život
Južne vesti 27.12.2025
Getty Images „Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete… »
Danas 27.12.2025
„Molila sam se za ovu bebu, ali u najtežim trenucima sam samo želela da se sve završi”. Kada je Kristabel Ngvube iz Ontarija u Kanadi saznala da je trudna, bila je presrećna. Tridesetogodišnja Kristabel se godinama molila da dobije dete. Ali, njena… »
Vesti dana »
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 25 minutajoš 1 povezana
RIK doneo Rešenje o povlačenju izborne liste koalicije Narodna Srbija
Telegraf pre 6 satijoš 4 povezane