Povezane vesti

Srđan Blagojević potvrdio da je tužio Partizan

Srđan Blagojević potvrdio da je tužio Partizan

Telegraf pre 1 dan
Doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević potvrdio je u izjavi za " Sportal" da je tužio klub, a sada je otkrio i zašto je to uradio. On je istakao da je pokrenuo pravni postupak protiv crno-belih i da je to potpuno normalna stvar u datoj situaciji… »
Blagojević potvrdio da je tužio Partizan: "Moja jedina opcija"

Blagojević potvrdio da je tužio Partizan: "Moja jedina opcija"

Sportske.net pre 1 dan
Preneli smo juče da je doskorašnji trener Fudbalskog kluba Partizan Srđan Blagojević tužio crno-bele ''usled jednostranog raskida ugovora". Mladi stručnjak je danas u izjavi za "Sportal" potvrdio ovu informaciju. "S obzirom na to da je ugovor jednostrano… »
Blagojević otkrio zašto je tužio Partizan: "To je moja jedina opcija"

Blagojević otkrio zašto je tužio Partizan: "To je moja jedina opcija"

Dnevnik pre 6 sati
Srđan Blagojević, bivši trener Partizana, tužio je klub u kom je do juče radio zbog otkaza koji je dobio, a fudbalski znalac je u kratkoj poruci otkrio zbog čega je to i uradio. Srđan Blagojević je pokrenuo pravni postupak protiv Partizana i to mesec… »
Srđan Blagojević tuži Partizan: Jedina mogućnost i opcija da zaštitim svoja prava

Srđan Blagojević tuži Partizan: Jedina mogućnost i opcija da zaštitim svoja prava

Danas pre 9 sati
Fudbalski klub Partizan ima mnogo finansijskih problema, a velike deo čine tužbe koje dolaze. Bivši šef stručnog štaba Srđan Blagojević odlučio je da pravdu potraži pred sudom usled jednostranog raskida ugovora crno-belih. – S obzirom na to da je ugovor… »
Blagojević otkrio zašto tuži Partizan: To je moja jedina opcija

Blagojević otkrio zašto tuži Partizan: To je moja jedina opcija

Sport klub pre 13 sati
Nekadašnji šef struke crno-belih smatra da je to jedini način da se izbori za ono što mu prema ugovoru sleduje. Beorgađanin je napustio kormilo u Humskoj 1 početkom novembra, kada ga je posle poraza od Mačve i Čukaričkog nasledio Nenad Stojaković. Otkaz… »
Istina je, Blagojević tužio Partizan: Oglasio se bivši trener crno-belih i otkrio sve

Istina je, Blagojević tužio Partizan: Oglasio se bivši trener crno-belih i otkrio sve

Večernje novosti pre 14 sati
ODJEKNULA je sinoć vest da je Srđan Blagojević tužio Partizan, a sada se oglasio i strateg crno-belih i otkrio detalje. FOTO: FK Partizan Blagojević je, odlukom Upravnog odbora i na predlog potpredsednika kluba Predraga Mijatovića (56) smenjen sa… »
Blagojević sve potvrdio nakon nezasluženog otkaza: Jedina opcija mi je da tužim Partizan!

Blagojević sve potvrdio nakon nezasluženog otkaza: Jedina opcija mi je da tužim Partizan!

Hot sport pre 15 sati
Činio čuda na klupi, a sada samo traži ono što mu sleduje ugovorom! Odnosi između FK Partizan i bivšeg trenera Srđana Blagojevića uskoro če da dobiju i sudski epilog. Kako su juče preneli srpski mediji, Blagojević ke ozbiljno razmatrao pokretanje pravnog… »
Gomilaju se problemi za crno-bele: Blagojević potvrdio da je tužio Partizan

Gomilaju se problemi za crno-bele: Blagojević potvrdio da je tužio Partizan

Euronews pre 15 sati
Nakon što je Partizan ispao iz Kupa Srbije i poražen od Čukaričkog, trener crno-belih Srđan Blagojević je dobio otkaz početkom novembra. Njegovo mesto preuzeo je Nenad Stojaković, koji je ekipu odveo do jesenje titule u Superligi Srbije. Juče se pojavila… »
Blagojević otkrio zašto je tužio Partizan: "To je bila moja jedina opcija"

Blagojević otkrio zašto je tužio Partizan: "To je bila moja jedina opcija"

Mondo pre 15 sati
Fudbalski klub Partizan nailazi na nove probleme! Nakon što je FIFA presudila u korist Patrika Andradea kojem je klub dužan 1.300.000 evra, zbog čega su crno-beli dobili kaznu da u naredna tri prelazna roka ne mogu da registruju igrače, tužbu protiv… »
Blagojević potvrdio da tuži Partizan: "Moja jedina opcija"

Blagojević potvrdio da tuži Partizan: "Moja jedina opcija"

B92 pre 16 sati
Srđan Blagojević, bivši trener fudbalera Partizana, izjavio je da je odlučio da tuži klub nakon što su crno-beli jednostrano raskinuli ugovor. Nakon ispadanja u kupu i poraza od Čukaričkog, Blagojević je dobio otkaz početkom novembra. Njegovo mesto je… »
Evo zašto je Blagojević tužio Partizan! Bivši trener crno-belih tvrdi: Nisam imao drugu opciju...

Evo zašto je Blagojević tužio Partizan! Bivši trener crno-belih tvrdi: Nisam imao drugu opciju...

Kurir pre 15 sati
Informacija o njegovoj želji da tuži crno-bele je iznenadila javnost u Srbiji, a do svega je došlo zbog jednostranog prekida saradnje. Srđan Blagojević je objasnio da je tužba bila jedina opcija za njega. - S obzirom na to da je ugovor jednostrano… »

Vesti dana »