Povezane vesti
Ne idem u njihove emisije: Evo zašto Vesna Zmijanac neće da gostuje kod pevača voditelja
Svet & Skandal pre 22 sata
Pevačica Vesna Zmijanac prokomentarisala je sve češću pojavu što se njene koleginice oprobavaju u ulozi voditeljki. Mnoge je zanimalo da li će upravo ona biti gošća u nekoj od emisija, ali ona to nema u planu. Ivan Vučićević ,- A gde ste vi videli da ja… »
Vesna Zmijanac otkrila zašto ne ide u emisije gde su voditelji njene kolege: Ne volim... Pevačica i o Zorici Marković
Kurir pre 1 dan
Vesna Zmijanac se pre dve večeri prvi put pojavila u javnosti nakon što su joj ugrađena tri stenta. Izašla je iz bolnice 15. decembra, a nije gubila vreme, pa je odmah zakazala nastup u Skadarliji u Beogradu. I ovaj put je bila dobro raspoložena za… »
Vesti dana »
Jokić vidno iznerviran izašao pred kamere - "Ne znam šta me pitaš" Progovorio o napadu za pobedu koji je Marej upropastio! (video)
Kurir pre 3 minutajoš 32 povezane
uživo IZBORI NA KOSOVU I METOHIJI Zlatan Elek glasao u pratnji brojnih funkcionera Srpske liste
Euronews pre 8 minutajoš 20 povezanih
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Građani daju potpise za izbore na više od 400 lokacija
N1 Info pre 8 minutajoš 7 povezanih
Počela akcija uklanjanja avio-bombe na gradilištu Beograd na vodi, biće prebačena na Pasuljanske livade
RTV pre 13 minutajoš 11 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 29. decembra do 4. januara)
Pressek pre 1 satjoš 11 povezanih