Povezane vesti

"Imam i muža i ljubavnika, ne mogu da se odlučim": Jelena Gavrilović brutalno iskrena o najvećim ljubavima

"Imam i muža i ljubavnika, ne mogu da se odlučim": Jelena Gavrilović brutalno iskrena o najvećim ljubavima

Mondo 27.12.2025
Glumica Jelena Gavrilović i u 42. godini izgleda besprekorno, a sada je otkrila tajnu o svojim ljubavima između kojih ne može da se opredeli. Ona je nedavno ispričala da se čitavog života suočava sa dve ljubavi u kojima podjednako uživa. "Prvo sam počela… »
"Imam i muža i ljubavnika", naša glumica šokirala javnost priznanjem: "Neophodni su mi i jedan i drugi"

"Imam i muža i ljubavnika", naša glumica šokirala javnost priznanjem: "Neophodni su mi i jedan i drugi"

Telegraf 27.12.2025
Glumica Jelena Gavrilović uskoro će, posle šest godina, izgovoriti sudbonosno "da" svom vereniku Dariju. Ipak, nedavno je šokirala javnost priznanjem o svojim ljubavima. - Prvo sam počela da se bavim muzikom pa sam onda počela da se bavim glumom. Radila… »
"Imam i muža i ljubavnika, neophodni su mi i jedan i drugi": Jelena Gavrilović šokirala priznanjem

"Imam i muža i ljubavnika, neophodni su mi i jedan i drugi": Jelena Gavrilović šokirala priznanjem

Blic 27.12.2025
Otkrila je da u svom životu jednake strasti gaji prema muzici i glumi. Jelena ne razdvaja svoje profesionalne karijere, koje smatra ključnim delovima njenog identiteta. Glumica Jelena Gavrilović uskoro će, posle šest godina izgovoriti sudbonosno "da"… »

Vesti dana »

Benzin i dizel ponovo poskupeli

Benzin i dizel ponovo poskupeli

Biznis.rs pre 14 minutajoš 40 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije

Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije

Naslovi.ai pre 34 minutajoš 11 povezanih