Povezane vesti

"Imam i muža i ljubavnika, ne mogu da se odlučim": Jelena Gavrilović brutalno iskrena o najvećim ljubavima

"Imam i muža i ljubavnika, ne mogu da se odlučim": Jelena Gavrilović brutalno iskrena o najvećim ljubavima

Mondo pre 23 dana
Glumica Jelena Gavrilović i u 42. godini izgleda besprekorno, a sada je otkrila tajnu o svojim ljubavima između kojih ne može da se opredeli. Ona je nedavno ispričala da se čitavog života suočava sa dve ljubavi u kojima podjednako uživa. "Prvo sam počela… »
"Imam i muža i ljubavnika", naša glumica šokirala javnost priznanjem: "Neophodni su mi i jedan i drugi"

"Imam i muža i ljubavnika", naša glumica šokirala javnost priznanjem: "Neophodni su mi i jedan i drugi"

Telegraf pre 24 dana
Glumica Jelena Gavrilović uskoro će, posle šest godina, izgovoriti sudbonosno "da" svom vereniku Dariju. Ipak, nedavno je šokirala javnost priznanjem o svojim ljubavima. - Prvo sam počela da se bavim muzikom pa sam onda počela da se bavim glumom. Radila… »
"Imam i muža i ljubavnika, neophodni su mi i jedan i drugi": Jelena Gavrilović šokirala priznanjem

"Imam i muža i ljubavnika, neophodni su mi i jedan i drugi": Jelena Gavrilović šokirala priznanjem

Blic pre 24 dana
Otkrila je da u svom životu jednake strasti gaji prema muzici i glumi. Jelena ne razdvaja svoje profesionalne karijere, koje smatra ključnim delovima njenog identiteta. Glumica Jelena Gavrilović uskoro će, posle šest godina izgovoriti sudbonosno "da"… »

Vesti dana »