Povezane vesti
"Spavali smo u odvojenim sobama..." Naša pevačica iskreno o razvodu: "Nisam mogla više da izdržim!"
Telegraf 27.12.2025
Pevačica Jelena Gerbec progovorila je o razvodu od supruga Vladana, kojeg je dva puta napuštala, i otkrila razloge zbog kojih je njihov brak doživeo kraj. - Pravi razlog je da sam ja pukla sa živcima i nisam mogla više to da izdržim. Bilo mi je preteško… »
Jelena Gerbec u bolnoj ispovesti o razvodu: Pukla sam sa živcima
Svet & Skandal 27.12.2025
Jelena Gerbec govorila je o svom razvodu pred kamerama i razlogu zbog kojeg le prelomila da sa svojim partnerom više ne bude u bračnoj zajednici. – Pravi razlog je da sam ja pukla sa živcima i nisam mogla više to da izdržim. Bilo mi je preteško, previše… »
"Pukla sam sa živcima" Jelena Gerbec otvoreno o razvodu: Nisam mogla više to da izdržim...
Kurir 27.12.2025
Pevačica Jelena Gerbec otvorila je dušu o razvodu od supruga Vladana, kojeg je dva puta napuštala, a sada je otkrila razloge zbog kojih je došlo do njihovog rastanka. - Pravi razlog je da sam ja pukla sa živcima i nisam mogla više to da izdržim. Bilo mi… »
"Pukla sam sa živcima i više nisam mogla to da izdržim" Pevačica otvoreno o razvodu, sa mužem spavala u odvojenim sobama, a…
Blic 27.12.2025
Jelena je izjavila i da je navikla da živi sama i da joj veliki teret bio zajednički život Ona je istakla da joj je svega bilo preko glave Pevačica Jelena Gerbec otvorila je dušu o razvodu od supruga Vladana, kojeg je dva puta napuštala, a sada je… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 29 minutajoš 25 povezanih
(Foto) Procedura za prijavu za jednokratnu pomoć od 6.000 dinara, trajaće do 21. septembra
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 21 povezana
Težak udarac za Merca i vladu: Velika pobeda desničarske Alternative za Nemačku na istoku zemlje
BBC News pre 24 minutajoš 14 povezanih
Hitna pomoć: Dve saobaćajne nezgode u Beogradu tokom noći, bez teže povređenih
Beta pre 19 minutajoš 13 povezanih