Povezane vesti
"Spavali smo u odvojenim sobama..." Naša pevačica iskreno o razvodu: "Nisam mogla više da izdržim!"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Jelena Gerbec progovorila je o razvodu od supruga Vladana, kojeg je dva puta napuštala, i otkrila razloge zbog kojih je njihov brak doživeo kraj. - Pravi razlog je da sam ja pukla sa živcima i nisam mogla više to da izdržim. Bilo mi je preteško… »
Jelena Gerbec u bolnoj ispovesti o razvodu: Pukla sam sa živcima
Svet & Skandal pre 1 dan
Jelena Gerbec govorila je o svom razvodu pred kamerama i razlogu zbog kojeg le prelomila da sa svojim partnerom više ne bude u bračnoj zajednici. – Pravi razlog je da sam ja pukla sa živcima i nisam mogla više to da izdržim. Bilo mi je preteško, previše… »
"Pukla sam sa živcima" Jelena Gerbec otvoreno o razvodu: Nisam mogla više to da izdržim...
Kurir pre 1 dan
Pevačica Jelena Gerbec otvorila je dušu o razvodu od supruga Vladana, kojeg je dva puta napuštala, a sada je otkrila razloge zbog kojih je došlo do njihovog rastanka. - Pravi razlog je da sam ja pukla sa živcima i nisam mogla više to da izdržim. Bilo mi… »
"Pukla sam sa živcima i više nisam mogla to da izdržim" Pevačica otvoreno o razvodu, sa mužem spavala u odvojenim sobama, a…
Blic pre 1 dan
Jelena je izjavila i da je navikla da živi sama i da joj veliki teret bio zajednički život Ona je istakla da joj je svega bilo preko glave Pevačica Jelena Gerbec otvorila je dušu o razvodu od supruga Vladana, kojeg je dva puta napuštala, a sada je… »
Vesti dana »
Srpska lista prema preliminarnim rezultatima osvojila 96 odsto glasova u svih deset opština sa srpskom većinom
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Oklahoma demonstrirala silu protiv Filadelfije, Tanderi slavili s +25!
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane