Povezane vesti
"Ideja je bila samo da dobijem dete" Strugar sad ljubi glumicu, a ovako je pričao o Ivani koju je ostavio
Telegraf 27.12.2025
Glumac Petar Strugar posle burnih veza, sada uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković. Njihova ljubav je planula upravo na daskama koje život znače, a pre nje imao je i te kako buran ljubavni život. Petar Strugar je i bio oženjen Ivanom, sa kojom je… »
"Moja ideja je bila da dobijem dete, samo to mi je bilo važno" Petar Strugar nije žalio kada se razvodio, ovako priča o tom…
Blic 27.12.2025
Petar je istakao da svako ima pravo da pogreši u životu On izražava želju za više dece i ističe značaj porodice, kao i radost ostvarenja očinstva u mladim godinama. Glumac Petar Strugar uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković, sa kojom se ljubav… »
"Moja ideja je bila da dobijem dete": Petar Strugar progovorio o razvodu od šest godina starije koleginice
Mondo 27.12.2025
Glumac Petar Strugar uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković, sa kojom se ljubav dogodila upravo na daskama koje život znače, a pre nje imao je i te kako buran ljubavni život. Naime, Petar je bio oženjen Ivanom, sa kojom je dobio sina Zarija, a… »
Vesti dana »
Devet mrtvih i 25 ranjenih u pucnjavi u školi i kući u Kanadi
BBC News pre 43 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 38 minutajoš 18 povezanih
Nikola Topić briljira posle uspešno izlečenog kancera: MVP nagrada za Srbina
Euronews pre 43 minutajoš 16 povezanih
Hitna pomoć: Noćas u Beogradu tri saobraćajne nezgode, šest osoba lakše povređeno
Beta pre 28 minutajoš 9 povezanih
Sofronijević: U prvih šest meseci primene zakona biće upisano između 300 i 500 hiljada objekata
Beta pre 3 minutajoš 9 povezanih