Povezane vesti

"Ideja je bila samo da dobijem dete" Strugar sad ljubi glumicu, a ovako je pričao o Ivani koju je ostavio

"Ideja je bila samo da dobijem dete" Strugar sad ljubi glumicu, a ovako je pričao o Ivani koju je ostavio

Telegraf pre 7 sati
Glumac Petar Strugar posle burnih veza, sada uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković. Njihova ljubav je planula upravo na daskama koje život znače, a pre nje imao je i te kako buran ljubavni život. Petar Strugar je i bio oženjen Ivanom, sa kojom je… »
"Moja ideja je bila da dobijem dete, samo to mi je bilo važno" Petar Strugar nije žalio kada se razvodio, ovako priča o tom…

"Moja ideja je bila da dobijem dete, samo to mi je bilo važno" Petar Strugar nije žalio kada se razvodio, ovako priča o tom…

Blic pre 9 sati
Petar je istakao da svako ima pravo da pogreši u životu On izražava želju za više dece i ističe značaj porodice, kao i radost ostvarenja očinstva u mladim godinama. Glumac Petar Strugar uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković, sa kojom se ljubav… »
"Moja ideja je bila da dobijem dete": Petar Strugar progovorio o razvodu od šest godina starije koleginice

"Moja ideja je bila da dobijem dete": Petar Strugar progovorio o razvodu od šest godina starije koleginice

Mondo pre 8 sati
Glumac Petar Strugar uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković, sa kojom se ljubav dogodila upravo na daskama koje život znače, a pre nje imao je i te kako buran ljubavni život. Naime, Petar je bio oženjen Ivanom, sa kojom je dobio sina Zarija, a… »

Vesti dana »