Povezane vesti
Hajner Miler, zli anđeo ili Hamfri Bogart iz Saksonije
RTS pre 27 dana
Hajner Miler je sam sebe nazvao zlim anđelom. Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao – u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: „Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta“. Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak… »
Život u materijalu: Hajner Miler je sebe nazivao "zlim anđelom" FOTO
B92 pre 27 dana
Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao - u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: "Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta". Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak Aleksandarplaca. Komšije su mi bili starci… »
Život u materijalu
Dojče vele pre 28 dana
Hajner Miler je sam sebe nazvao zlim anđelom. Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao - u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: „Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta“. Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak… »
Vesti dana »
"Ovo je, bez dileme, najteža i najzahtevnija intervencija u Novom Pazaru": Snažan požar stavljen pod kontrolu
Mondo pre 53 minutajoš 56 povezanih
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Prebilič položio venac u Novom Sadu: Neverovatno je da su u zatvoru oni što traže odgovornost za nadstrešnicu, a odgovorni - baš nisu
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
VIDEO Zašto ovo Novače: Mogli da ga izbace sa turnira zbog ovog poteza, svi na trenutak zanemeli
Nova pre 43 minutajoš 31 povezana