Povezane vesti
Hajner Miler, zli anđeo ili Hamfri Bogart iz Saksonije
RTS 27.12.2025
Hajner Miler je sam sebe nazvao zlim anđelom. Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao – u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: „Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta“. Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak… »
Život u materijalu: Hajner Miler je sebe nazivao "zlim anđelom" FOTO
B92 27.12.2025
Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao - u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: "Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta". Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak Aleksandarplaca. Komšije su mi bili starci… »
Život u materijalu
Dojče vele 27.12.2025
Hajner Miler je sam sebe nazvao zlim anđelom. Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao - u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: „Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta“. Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak… »
Vesti dana »
Veliko poniženje Velike Britanije: kako je Tramp „smenio“ Starmera – za jedan dan
Sputnik pre 24 minutajoš 78 povezanih
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren 'ohrabrujući napredak'
BBC News pre 54 minutajoš 41 povezana
CINS otkriva u čijim su rukama poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin, firma koja se povezuje sa Čumetom
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
RHMZ upozorava: Jako nevreme sa grmljavinom očekuje se na teritoriji Srbije posle podne i u utorak
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 50 povezanih