Povezane vesti
Hajner Miler, zli anđeo ili Hamfri Bogart iz Saksonije
RTS 27.12.2025
Hajner Miler je sam sebe nazvao zlim anđelom. Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao – u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: „Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta“. Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak… »
Život u materijalu: Hajner Miler je sebe nazivao "zlim anđelom" FOTO
B92 27.12.2025
Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao - u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: "Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta". Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak Aleksandarplaca. Komšije su mi bili starci… »
Život u materijalu
Dojče vele 27.12.2025
Hajner Miler je sam sebe nazvao zlim anđelom. Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao - u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: „Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta“. Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak… »
Vesti dana »
"Miljanin sam fan" Učesnica išla na Ostrog da se moli za Kulićevu, a u Elitu 10 ušao i bivši muž naše pevačice
Telegraf pre 40 minutajoš 9 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Lepi Mića ušao u Elitu 10, odmah prognozirao sudbinu Bebi Dol: "Dajem joj samo 15 dana, toliko će ostati"
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane