Povezane vesti
Hajner Miler, zli anđeo ili Hamfri Bogart iz Saksonije
RTS 27.12.2025
Hajner Miler je sam sebe nazvao zlim anđelom. Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao – u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: „Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta“. Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak… »
Život u materijalu: Hajner Miler je sebe nazivao "zlim anđelom" FOTO
B92 27.12.2025
Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao - u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: "Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta". Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak Aleksandarplaca. Komšije su mi bili starci… »
Život u materijalu
Dojče vele 27.12.2025
Hajner Miler je sam sebe nazvao zlim anđelom. Na pitanje u šta veruje najčešće bi odgovarao - u viski. Ili, ako bi pitanje shvatio ozbiljnije: „Verujem jedino u konflikt. Inače ne verujem ni u šta“. Početkom prošle decenije živeo sam u Berlinu, nadomak… »
Vesti dana »
Kakva je situacija u Čačku? Sistem se puni, tehnička voda moguća tokom večeri
Euronews pre 58 minutajoš 52 povezane
Polemika o slučaju Senjak na sednici skupštinskog odbora: Šta je rekao ministar Dačić, a šta su pitali poslanici? (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih
[POSLEDNJA VEST] Udes helikoptera Helikopterske jedinice MUP-a: Tvrđe sletanje Gazele nakon tehničkog kvara, posada nepovređena
Tango Six pre 3 satajoš 44 povezane
Novak Đoković otvorio dušu posle poraza u Parizu: Izgubio sam snagu...
Euronews pre 18 minutajoš 45 povezanih
Kolegijum Nova.rs o prodaji ANN: Mi smo garant uređivačke politike, dok smo tu neće biti promena
Cenzolovka pre 5 satijoš 31 povezana