Povezane vesti

Radosne vesti u Beloj kući, stiže prinova! Oglasila se ponosna buduća mama: "Oduševljeni smo, jedva čekamo da gledamo kako naš…

Radosne vesti u Beloj kući, stiže prinova! Oglasila se ponosna buduća mama: "Oduševljeni smo, jedva čekamo da gledamo kako naš…

Kurir pre 2 dana
Portparolka Bele kuće Karolina Livit objavila je u petak da ona i njen suprug očekuju drugo dete, devojčicu koja se očekuje u maju sledeće godine. „Moj suprug i ja smo oduševljeni što proširujemo našu porodicu i jedva čekamo da gledamo kako naš sin… »
Trampova portparolka trudna ali ostaje na čelu pres-službe

Trampova portparolka trudna ali ostaje na čelu pres-službe

Politika pre 2 dana
Karolina Livit najavila proširenje porodice. Portparolka Bele kuće Karolina Livit saopštila je u petak da je trudna, navodeći da ona i njen suprug sa radošću očekuju proširenje porodice. „Moj muž i ja smo uzbuđeni zbog proširenja naše porodice i jedva… »
STIŽE beba u Belu kuću, biće devojčica "Jedva čekamo da gledamo kako naš sin postaje stariji brat"

STIŽE beba u Belu kuću, biće devojčica "Jedva čekamo da gledamo kako naš sin postaje stariji brat"

Blic pre 2 dana
Kerolajn Livit i njen suprug, Nik, već imaju sina, rođenog u julu 2024. godine Livit je prva trudna sekretarka za štampu u američkoj istoriji Sekretarka za štampu Bele kuće Kerolajn Livit rekla je da će se poroditi u maju sledeće godine. Ona je za Foks… »

Vesti dana »