Povezane vesti

"Ljudi, ja imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke!" Stanija objasnila svoje poteze: "Kad me sateraju u ćošak ja ne…

"Ljudi, ja imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke!" Stanija objasnila svoje poteze: "Kad me sateraju u ćošak ja ne…

Blic 27.12.2025
Asminova porodica izražava zabrinutost i neslaganje oko trenutnih događaja, te spominju Staniju. Ona ističe kakav je njen životni stil. Starleta Stanija Dobrojević oglasila se na društvenim mrežama povodom svojih poslednjih poteza. Objasnila je da je… »
"Imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke" Najnovije oglašavanje Stanije Dobrojević: Ne mogu da se raščlanim na pet…

"Imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke" Najnovije oglašavanje Stanije Dobrojević: Ne mogu da se raščlanim na pet…

Kurir 27.12.2025
Starleta Stanija Dobrojević oglasila se na društvenim mrežama povodom svojih poslednjih poteza. Objasnila je da je rastrzana na više strana, te iznela više detalja. - Ljudi, možda neke od vas smara kada se oglasim na temu rijalitija, ali ja ne mogu da se… »
"Ljudi, imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke", Stanija objasnila svoje poteze: "Imam jedan život"

"Ljudi, imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke", Stanija objasnila svoje poteze: "Imam jedan život"

Telegraf 27.12.2025
Starleta Stanija Dobrojević ovih dana se često oglašava na Instagramu zbog svakodenvnih dešavanja u Eliti. Iako je raskinula zvanično sa Asminom Durdžićem, starleta ne ostaje imuna na njegovo ponašanje u rijalitiju, sve češće provokacije, te u spoljnjem… »

Vesti dana »

Manja Grčić izabrana za direktorku RTS

Manja Grčić izabrana za direktorku RTS

Serbian News Media pre 49 minutajoš 23 povezane
Protest srpskih poljoprivrednika iz Čačka, Kraljeva i Knića

Protest srpskih poljoprivrednika iz Čačka, Kraljeva i Knića

Vesti online pre 1 satjoš 17 povezanih
Devet mrtvih i 25 ranjenih u pucnjavi u školi u Kanadi

Devet mrtvih i 25 ranjenih u pucnjavi u školi u Kanadi

BBC News pre 2 satajoš 43 povezane
U Timočkoj Krajini tmurno i hladnije od ostatka Srbije

U Timočkoj Krajini tmurno i hladnije od ostatka Srbije