Povezane vesti

"Ljudi, ja imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke!" Stanija objasnila svoje poteze: "Kad me sateraju u ćošak ja ne…

"Ljudi, ja imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke!" Stanija objasnila svoje poteze: "Kad me sateraju u ćošak ja ne…

Blic pre 1 dan
Asminova porodica izražava zabrinutost i neslaganje oko trenutnih događaja, te spominju Staniju. Ona ističe kakav je njen životni stil. Starleta Stanija Dobrojević oglasila se na društvenim mrežama povodom svojih poslednjih poteza. Objasnila je da je… »
"Ljudi, imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke", Stanija objasnila svoje poteze: "Imam jedan život"

"Ljudi, imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke", Stanija objasnila svoje poteze: "Imam jedan život"

Telegraf pre 20 sati
Starleta Stanija Dobrojević ovih dana se često oglašava na Instagramu zbog svakodenvnih dešavanja u Eliti. Iako je raskinula zvanično sa Asminom Durdžićem, starleta ne ostaje imuna na njegovo ponašanje u rijalitiju, sve češće provokacije, te u spoljnjem… »
"Imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke" Najnovije oglašavanje Stanije Dobrojević: Ne mogu da se raščlanim na pet…

"Imam muškarce koji čekaju moje provokativne fotke" Najnovije oglašavanje Stanije Dobrojević: Ne mogu da se raščlanim na pet…

Kurir pre 21 sat
Starleta Stanija Dobrojević oglasila se na društvenim mrežama povodom svojih poslednjih poteza. Objasnila je da je rastrzana na više strana, te iznela više detalja. - Ljudi, možda neke od vas smara kada se oglasim na temu rijalitija, ali ja ne mogu da se… »

Vesti dana »