Povezane vesti
Mali Viktor se zaljubio do ušiju! Priznao da voli Minu najviše na svetu, kaže da mu se ovako nešto nikada nije desilo
Kurir 27.12.2025
Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji postupak bi rado izbrisali gumicom da mogu. Viktor Gagić je naredni stigao u pab: - Smatram da nisam puno grešio, uvek sam bio… »
Zbog ovoga je ponosna na sebe Nerio priznao da je raskrinkao Situ: "Pokazao sam njeno pravo lice"
Blic 27.12.2025
Hana Duvnjak otvorila je svoju dušu Nerio se fokusirao na svoje emocionalne borbe u vezi sa Hanom. Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji postupak bi rado izbrisali gumicom da… »
"Živ me je blam pojeo zbog toga" Anđelo Ranković progovorio o Aniti Stanojlović: "Uvučen sam u mulj", ovo mu je najveća greška…
Blic 27.12.2025
Pre ulaska u rijaliti Ranković je uradio zahvat presađivanja kose i značajno se fizički pripremio. Poruke najbližih pokrenule su mu suze. Takmičari "Elite" danas su govorili o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju… »
"Izdao sam osobu koju volim da bih ostvario svoj cilj" Asmin priznao da je sve smislio u Eliti, a onda progovorila Aneli…
Blic 27.12.2025
Aneli Ahmić ističe svoje greške povezane sa Lukom i Asminom Luka Vujović otkrio je da se kaje što je porodici okrenuo leđa zbog Aneli Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Ne čekaj promenu, budi njen glas": Beogradski zborovi marširaju kao centru glavnog grada, širom Srbije skupovi podrške studentskim listama
Nova pre 21 minutajoš 15 povezanih
Simić (Srpska lista): Očekujemo da svako ko živi na Kosovu može da dobije kosovska dokumenta
Danas pre 3 satajoš 31 povezana
Iran obelodanio mete u UAE, Ukrajinu smatra legitimnom metom; Tramp šalje ratne brodove u Ormuski moreuz
RTS pre 21 minutajoš 62 povezane
Još jedan horor od drugog poluvremena, ali piše se pobeda Partizanu!
Sportske.net pre 46 minutajoš 31 povezana
Kalas: Novi momentum za dijalog Beograda i Prištine, spremna sam da uskoro budem domaćin sastanka na visokom nivou
Insajder pre 6 satijoš 28 povezanih