Povezane vesti

Mali Viktor se zaljubio do ušiju! Priznao da voli Minu najviše na svetu, kaže da mu se ovako nešto nikada nije desilo

Mali Viktor se zaljubio do ušiju! Priznao da voli Minu najviše na svetu, kaže da mu se ovako nešto nikada nije desilo

Kurir pre 15 sati
Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji postupak bi rado izbrisali gumicom da mogu. Viktor Gagić je naredni stigao u pab: - Smatram da nisam puno grešio, uvek sam bio… »
Zbog ovoga je ponosna na sebe Nerio priznao da je raskrinkao Situ: "Pokazao sam njeno pravo lice"

Zbog ovoga je ponosna na sebe Nerio priznao da je raskrinkao Situ: "Pokazao sam njeno pravo lice"

Blic pre 19 sati
Hana Duvnjak otvorila je svoju dušu Nerio se fokusirao na svoje emocionalne borbe u vezi sa Hanom. Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji postupak bi rado izbrisali gumicom da… »
"Živ me je blam pojeo zbog toga" Anđelo Ranković progovorio o Aniti Stanojlović: "Uvučen sam u mulj", ovo mu je najveća greška…

"Živ me je blam pojeo zbog toga" Anđelo Ranković progovorio o Aniti Stanojlović: "Uvučen sam u mulj", ovo mu je najveća greška…

Blic pre 20 sati
Pre ulaska u rijaliti Ranković je uradio zahvat presađivanja kose i značajno se fizički pripremio. Poruke najbližih pokrenule su mu suze. Takmičari "Elite" danas su govorili o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju… »
"Izdao sam osobu koju volim da bih ostvario svoj cilj" Asmin priznao da je sve smislio u Eliti, a onda progovorila Aneli…

"Izdao sam osobu koju volim da bih ostvario svoj cilj" Asmin priznao da je sve smislio u Eliti, a onda progovorila Aneli…

Blic pre 23 sata
Aneli Ahmić ističe svoje greške povezane sa Lukom i Asminom Luka Vujović otkrio je da se kaje što je porodici okrenuo leđa zbog Aneli Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji… »

Vesti dana »