Povezane vesti
Mali Viktor se zaljubio do ušiju! Priznao da voli Minu najviše na svetu, kaže da mu se ovako nešto nikada nije desilo
Kurir 27.12.2025
Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji postupak bi rado izbrisali gumicom da mogu. Viktor Gagić je naredni stigao u pab: - Smatram da nisam puno grešio, uvek sam bio… »
Zbog ovoga je ponosna na sebe Nerio priznao da je raskrinkao Situ: "Pokazao sam njeno pravo lice"
Blic 27.12.2025
Hana Duvnjak otvorila je svoju dušu Nerio se fokusirao na svoje emocionalne borbe u vezi sa Hanom. Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji postupak bi rado izbrisali gumicom da… »
"Živ me je blam pojeo zbog toga" Anđelo Ranković progovorio o Aniti Stanojlović: "Uvučen sam u mulj", ovo mu je najveća greška…
Blic 27.12.2025
Pre ulaska u rijaliti Ranković je uradio zahvat presađivanja kose i značajno se fizički pripremio. Poruke najbližih pokrenule su mu suze. Takmičari "Elite" danas su govorili o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju… »
"Izdao sam osobu koju volim da bih ostvario svoj cilj" Asmin priznao da je sve smislio u Eliti, a onda progovorila Aneli…
Blic 27.12.2025
Aneli Ahmić ističe svoje greške povezane sa Lukom i Asminom Luka Vujović otkrio je da se kaje što je porodici okrenuo leđa zbog Aneli Učesnici Elite danas govore o stvarima na koje su ponosni kad su u pitanju njihovi postupci u rijalitiju, kao i koji… »
Vesti dana »
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih
CIK BiH utvrdila: Siniša Karan izabran za predsednika RS, osvojio 224.384, odnosno 50,54 odsto glasova
Euronews pre 24 minutajoš 28 povezanih