Povezane vesti
I Švajcarska vojska se naoružava zbog Rusije! Zemlja koja nije u NATO povećava izdatke za odbranu: "Neutralnost ima vrednost…
Kurir pre 23 dana
Švajcarska ne može da se brani od napada velikih razmera i mora da poveća vojnu potrošnju s obzirom na rastuće rizike od Rusije, rekao je načelnik vojske te zemlje Tomas Susli. Susli je za švajcarski list NZZ rekao da se vojska suočava sa velikim… »
Načelnik vojske: Švajcarska ne može da se brani od većih napada, povećava naoružavanje zbog Rusije
Danas pre 23 dana
Švajcarska ne može da se brani od napada velikih razmera i mora da poveća vojnu potrošnju s obzirom na rastuće rizike od Rusije, rekao je načelnik vojske te zemlje Tomas Susli. Susli je za švajcarski list NZZ rekao da se vojska suočava sa velikim… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
„Moj neverovatni Odbor za mir“ Tramp bi da menja Ujedinjene nacije: Nemaju potencijal, nikad nisu pomogle ni u jednom ratu
Dnevnik pre 19 minutajoš 27 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 7 satijoš 6 povezanih
(POLUVREME) Arsenal vodi u Milanu, Mbape čuva Real, vodi i Napoli
Sport klub pre 19 minutajoš 28 povezanih