Povezane vesti

U ovom luksuznom stanu Čeda Jovanović živi sa Acom Kosom: Baškare se u elitnom naselju, unutra sve sve cakum pakum sređeno

U ovom luksuznom stanu Čeda Jovanović živi sa Acom Kosom: Baškare se u elitnom naselju, unutra sve sve cakum pakum sređeno

Blic pre 16 sati
Stan je pažljivo uređen, dominiraju svetliji tonovi i detalji. Političar trenutno živi sa bliskim prijateljem Aleksandrom Kosom. Čeda Jovanović živi u elitnom delu Beograda, a njegov stan pažljivo je uređen i možemo primetiti da se vodilo računa o svakom… »
Čeda i Aca nakon vesti da žive zajedno izašli u provod: Bend im posvetio pesmu, oni napravili lom (video)

Čeda i Aca nakon vesti da žive zajedno izašli u provod: Bend im posvetio pesmu, oni napravili lom (video)

Mondo pre 18 sati
Nakon što je Aleksandar Kos, najbliži prijatelj Čede Jovanovića, u javnosti otkrio da njih dvojica već neko vreme žive zajedno, oglasio se i sam političar. Jovanović je tim povodom kontaktirao Kurir televiziju i otkrio detalje iz svog privatnog života… »
"Čuvaj Čedu" Političar se oglasio i otkrio da živi sa Acom: Sada obojica podelili poruku "Najbolja osoba..."

"Čuvaj Čedu" Političar se oglasio i otkrio da živi sa Acom: Sada obojica podelili poruku "Najbolja osoba..."

Telegraf pre 18 sati
Političar Čeda Jovanović nakon razvoda od žene Jelene živi sa Acom Kosom, sa kojim je jako blizak. Njih dvojica se često oglašavaju putem društvenih mreža, te pokazuju kako provode vreme zajedno. Juče su potvrdili da žive zajedno u stanu političara u… »
(Foto) "Najbolja osoba koju sam upoznao na ovoj planeti" Čeda Jovanović potvrdio da živi sa Acom Kosom, a evo šta su sad…

(Foto) "Najbolja osoba koju sam upoznao na ovoj planeti" Čeda Jovanović potvrdio da živi sa Acom Kosom, a evo šta su sad…

Blic pre 19 sati
Ana Bekuta planira da im se pridruži na nedeljnom ručku. Aca Kos izrazio je divljenje Čedinom duhu u emotivnoj objavi. Političar Čeda Jovanović nakon razvoda od žene Jelene živi sa Acom Kosom, sa kojim je jako blizak. Juče su potvrdili da žive zajedno u… »
Bend im posvetio pesmu, oni im došli na koncert! Čeda i Aca nakon vesti da žive zajedno izašli u provod: Ovo je Jovanović…

Bend im posvetio pesmu, oni im došli na koncert! Čeda i Aca nakon vesti da žive zajedno izašli u provod: Ovo je Jovanović…

Kurir pre 21 sat
Nakon što je Aleksandar Kos, najbliži prijatelj Čede Jovanovića, u javnosti otkrio da njih dvojica već neko vreme žive zajedno, oglasio se i sam političar. Jovanović je tim povodom kontaktirao s domaćicom emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji Krunom… »
Zavirite u stan Čede Jovanovića i Ace Kosa: Njih dvojica žive u čistom luksuzu, nekretnina se nalazi u elitnom naselju

Zavirite u stan Čede Jovanovića i Ace Kosa: Njih dvojica žive u čistom luksuzu, nekretnina se nalazi u elitnom naselju

Mondo pre 22 sata
Čedomir Jovanović živi u jednom od najprestižnijih delova Beograda, a njegov stan uređen je s posebnom pažnjom, što se vidi već na prvi pogled. Svaki detalj prostora pažljivo je osmišljen, a enterijer odiše luksuzom i stilom. Nakon razvoda od supruge… »
(Foto) U ovom luksuzu Čeda Jovanović živi sa Acom Kos: Elitno naselje, a unutra sve cakum-pakum!

(Foto) U ovom luksuzu Čeda Jovanović živi sa Acom Kos: Elitno naselje, a unutra sve cakum-pakum!

Kurir pre 24 sata
Čeda Jovanović i Aleksandar Kos nerazdvojni su prijatelji mesecima unazad. Aleksandar je juče u jednoj od objava na društvenim mrežama posvećenim Jovanoviću, otkrio da njih dvojica žive zajedno. Nakon toga, oglasio se i Čeda koji nije demantovao ovu… »
Čeda Jovanović se oglasio nakon što je Aca kos potvrdio da žive zajedno "u: kući su i on i moja deca", praznike provode sa…

Čeda Jovanović se oglasio nakon što je Aca kos potvrdio da žive zajedno "u: kući su i on i moja deca", praznike provode sa…

Blic pre 1 dan
Aleksandar je bio ključna podrška u Čedinom životu tokom teških trenutaka. Jovanović je pripremio pasulj za praznike, omiljeno jelo njegovih najbližih. Političar Čeda Jovanović je, posle razvoda od supruge Jelene, započeo život sa bliskim prijateljem… »

Vesti dana »