Povezane vesti

Evo kako izgleda žena Lepog Miće! Pojavila se samo jednom u javnosti, a ćerka otkrila njihov dogovor

Evo kako izgleda žena Lepog Miće! Pojavila se samo jednom u javnosti, a ćerka otkrila njihov dogovor

Telegraf pre 2 sata
Lepi Mića, rijaliti veteran i učesnik svih sezona "Zadruge", već godinama boravi u Beloj kući na imanju u Šimanovcima. Iako je njegova ličnost uvek bila u centru pažnje, privatni život ostao je potpuno nepoznat javnosti. Porodica Lepog Miće retko se… »
Ovako izgleda žena Lepog Miće: Snežana se samo jednom pojavila u javnosti: A ovo je njihov poseban dogovor koji imaju

Ovako izgleda žena Lepog Miće: Snežana se samo jednom pojavila u javnosti: A ovo je njihov poseban dogovor koji imaju

Blic pre 3 sata
Ćerka Sara je otkrila da je dogovor između roditelja da se majka ne pojavljuje u medijima Mićina supruga se pojavila u jednoj od sezona rijalitija i poslala mu čestitke putem videa Lepi Mića, rijaliti veteran i učesnik Zadruge 9, već dugi niz godina… »
Lepi Mića decenijama krije svoju suprugu, a evo kako ona izgleda: Slikali su je na ulici, bićete iznenađeni

Lepi Mića decenijama krije svoju suprugu, a evo kako ona izgleda: Slikali su je na ulici, bićete iznenađeni

Kurir pre 3 sata
Lepi Mića, rijaliti veteran i učesnik Zadruge 9, već dugi niz godina redovano boravi u Beloj kući na imanju u Šimanovcima. Lepi Mića bio je učesnik svih sezona rijalitija " Zadruga". Ono što dodatno intrigira jeste da se porodica Lepog Miće nikada nije… »
Pevačeva žena se gotovo nikad nije pojavljivala sa njim. Izgleda kao avion, rodila mu troje dece, a venčali su se kada su…

Pevačeva žena se gotovo nikad nije pojavljivala sa njim. Izgleda kao avion, rodila mu troje dece, a venčali su se kada su…

Blic pre 4 sati
Sa suprugom Ljubicom, Jovan ima troje dece koji takođe uživaju u privatnosti. Jovan se prisetio vesele mladosti i uticaja braka na svoj život. Supruga Jovana Perišića nikada se nije eksponirala u javnosti, a pevaču je oduvek bila najveća podrška tokom… »
"Varao je i blamirao ženu, znam još jednu aferu" Zorica Marković raskrinkala pevača: "Naljutio se na mene"

"Varao je i blamirao ženu, znam još jednu aferu" Zorica Marković raskrinkala pevača: "Naljutio se na mene"

Telegraf pre 5 sati
Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša povukao se iz javnosti nakon rijalitija i danas vodi znatno mirniji i povučeniji život, za razliku od perioda kada je bio jedan od glavnih aktera dešavanja u rijaliti-šou programima. Najveću pažnju javnosti Ša je… »
"Varao je ženu sa devojkom koja je radila na trafici" Zorica Marković je raskrinkala ovog pevača, iznela njegov prljav veš

"Varao je ženu sa devojkom koja je radila na trafici" Zorica Marković je raskrinkala ovog pevača, iznela njegov prljav veš

Blic pre 7 sati
Ša je bio u centru skandala zbog prevare Njegova bivša supruga Ivana nikada se nije oglašavala za medije Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša povukao se iz javnosti i nakon rijalitija živi mirnim i povučenim životom, dok je ranijih sezona bio glavni… »
"Varao je ženu sa radnicom iz trafike pored njihove zgrade" Šok tvrdnje pevačice o kolegi: Jel to normalno za oženjenog…

"Varao je ženu sa radnicom iz trafike pored njihove zgrade" Šok tvrdnje pevačice o kolegi: Jel to normalno za oženjenog…

Kurir pre 6 sati
Zorica Marković poznata je kao javna ličnost koja nema dlake na jeziku pa je tako jednom prilikom otkrila sve mračne tajne njenog kolege i dugogodišnjeg cimera iz rijaliti progarama Nenada Aleksića Ša. Ša je poznat kao neko ko je prevario svoju ženu i… »
"Mislio sam da od nje mogu da napravim damu" Pevač bio oženjen manekenkom iz rijalitija, pa se brzo razveo: Njegova druga žena…

"Mislio sam da od nje mogu da napravim damu" Pevač bio oženjen manekenkom iz rijalitija, pa se brzo razveo: Njegova druga žena…

Blic pre 7 sati
Danijel je otkrio da je ubrzo nakon prvog braka počeo da preispituje svoju odluku Alibabić i Jovana započeli su romansu u rijalitiju "Farma" Danijel Alibabić trenutno uživa u drugom braku sa suprugom Oliverom Barović sa kojom ima dvoje dece - sina i… »
"Sam pao, sam se udario" Petar Strugar o razvodu od 6 godina starije koleginice: "Moja ideja je bila da dobijem dete"

"Sam pao, sam se udario" Petar Strugar o razvodu od 6 godina starije koleginice: "Moja ideja je bila da dobijem dete"

Kurir pre 10 sati
Glumac Petar Strugar uživa u vezi sa koleginicom Ninom Nešković, sa kojom se ljubav dogodila upravo na daskama koje život znače, a pre nje je imao i te kako buran ljubavni život. Naime, Petar je bio oženjen glumicom Ivanom Nikolić, koja je inače starija… »

Vesti dana »