Povezane vesti
Evo kako izgleda žena Lepog Miće! Pojavila se samo jednom u javnosti, a ćerka otkrila njihov dogovor
Telegraf pre 2 sata
Lepi Mića, rijaliti veteran i učesnik svih sezona "Zadruge", već godinama boravi u Beloj kući na imanju u Šimanovcima. Iako je njegova ličnost uvek bila u centru pažnje, privatni život ostao je potpuno nepoznat javnosti. Porodica Lepog Miće retko se… »
Ovako izgleda žena Lepog Miće: Snežana se samo jednom pojavila u javnosti: A ovo je njihov poseban dogovor koji imaju
Blic pre 3 sata
Ćerka Sara je otkrila da je dogovor između roditelja da se majka ne pojavljuje u medijima Mićina supruga se pojavila u jednoj od sezona rijalitija i poslala mu čestitke putem videa Lepi Mića, rijaliti veteran i učesnik Zadruge 9, već dugi niz godina… »
Lepi Mića decenijama krije svoju suprugu, a evo kako ona izgleda: Slikali su je na ulici, bićete iznenađeni
Kurir pre 3 sata
Lepi Mića, rijaliti veteran i učesnik Zadruge 9, već dugi niz godina redovano boravi u Beloj kući na imanju u Šimanovcima. Lepi Mića bio je učesnik svih sezona rijalitija " Zadruga". Ono što dodatno intrigira jeste da se porodica Lepog Miće nikada nije… »
Pevačeva žena se gotovo nikad nije pojavljivala sa njim. Izgleda kao avion, rodila mu troje dece, a venčali su se kada su…
Blic pre 4 sati
Sa suprugom Ljubicom, Jovan ima troje dece koji takođe uživaju u privatnosti. Jovan se prisetio vesele mladosti i uticaja braka na svoj život. Supruga Jovana Perišića nikada se nije eksponirala u javnosti, a pevaču je oduvek bila najveća podrška tokom… »
"Varao je i blamirao ženu, znam još jednu aferu" Zorica Marković raskrinkala pevača: "Naljutio se na mene"
Telegraf pre 5 sati
Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša povukao se iz javnosti nakon rijalitija i danas vodi znatno mirniji i povučeniji život, za razliku od perioda kada je bio jedan od glavnih aktera dešavanja u rijaliti-šou programima. Najveću pažnju javnosti Ša je… »
"Varao je ženu sa devojkom koja je radila na trafici" Zorica Marković je raskrinkala ovog pevača, iznela njegov prljav veš
Blic pre 7 sati
Ša je bio u centru skandala zbog prevare Njegova bivša supruga Ivana nikada se nije oglašavala za medije Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša povukao se iz javnosti i nakon rijalitija živi mirnim i povučenim životom, dok je ranijih sezona bio glavni… »
"Varao je ženu sa radnicom iz trafike pored njihove zgrade" Šok tvrdnje pevačice o kolegi: Jel to normalno za oženjenog…
Kurir pre 6 sati
Zorica Marković poznata je kao javna ličnost koja nema dlake na jeziku pa je tako jednom prilikom otkrila sve mračne tajne njenog kolege i dugogodišnjeg cimera iz rijaliti progarama Nenada Aleksića Ša. Ša je poznat kao neko ko je prevario svoju ženu i… »
"Mislio sam da od nje mogu da napravim damu" Pevač bio oženjen manekenkom iz rijalitija, pa se brzo razveo: Njegova druga žena…
Blic pre 7 sati
Danijel je otkrio da je ubrzo nakon prvog braka počeo da preispituje svoju odluku Alibabić i Jovana započeli su romansu u rijalitiju "Farma" Danijel Alibabić trenutno uživa u drugom braku sa suprugom Oliverom Barović sa kojom ima dvoje dece - sina i… »
"Sam pao, sam se udario" Petar Strugar o razvodu od 6 godina starije koleginice: "Moja ideja je bila da dobijem dete"
Kurir pre 10 sati
Glumac Petar Strugar uživa u vezi sa koleginicom Ninom Nešković, sa kojom se ljubav dogodila upravo na daskama koje život znače, a pre nje je imao i te kako buran ljubavni život. Naime, Petar je bio oženjen glumicom Ivanom Nikolić, koja je inače starija… »
Vesti dana »
"Sledeće godine idemo na izbore": Vučić sa pristalicama u ćacilendu: "Beskrajno vam hvala, imaćemo mnogo problema, ali sve ćemo da ih rešavamo"
Blic pre 16 minutajoš 26 povezanih
I dalje traje potpisivanje podrške studentima: Lapovo, Kragujevac, Kraljevo… BLOG (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 55 povezanih
Izlazne ankete posle izbora na Kosovu: Samoopredeljenje osvojilo najviše glasova
BBC News pre 11 minutajoš 59 povezanih