Povezane vesti
Pevač za noć dobio bakšiš više od 60.000 €: "Desilo se u Crnoj Gori, dva vesela gospodina, potrošio sam sve"
Mondo pre 15 sati
Pevač Nemanja Nikolić otkrio je da je svojevremeno dobio bakšiš od čak 60.000 evra. "Čuo sam kada si rekao da si za jednu tezgu dobio bakšiš 60.000 evra", obratio se voditelj emisije "Zvezde Granda Specijal" Nemanji, a pevač je odgovorio: "Bilo je više… »
"Nikada nisam jurio pare, sve je bilo spontano" Naš pevač zaradio bakšiš vredan kao stan: "Desilo se..."
Telegraf pre 16 sati
Pevač Nemanja Nikolić priznao je da je za jednu noć zaradio čak 60.000 evra. Naglasio je da nikada nije "jurio" bakšiš, već da je sve dolazilo spontano. - Bakšiš nije neko moranje, to je individualna stvar. Ja nisam bakšiš terijer, nikada nisam jurio… »
Pevač za noć zaradio 60.000 evra: To je potrošeno odavno, rado se sećam te večeri
Kurir pre 18 sati
Nemanja Nikolić svojevremeno je otkrio da je za jednu noć zaradio čak 60.000 evra, što je tada šokiralo sve prisutine u emisiji. – Bakšiš nije neko moranje, to je individualna stvar. Ja nisam bakšiš terijer, nikada nisam jurio bakšiš da idem od stola do… »
Naš pevač zaradio bakšiš kao jedan stan u Beogradu: "Nikada nisam jurio pare od stola do stola, desilo se"
Blic pre 18 sati
On je naglasio da nikada nije 'jurio' bakšiš već da su sve takve situacije bile spontane. Opisao je posebnu noć kada su dva vesela gospodina doprinela toj značajnoj zaradi. Pevač Nemanja Nikolić otkrio je da je za jednu noć zaradio čak 60.000 evra. Kako… »
Vesti dana »
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu, Srpskoj listi svih 10 mandata: preliminarni rezultati
BBC News pre 7 minutajoš 11 povezanih
Pogledajte lice Zelenskog kad je Tramp ispalio neshvatljivu rečenicu pred svima: "Putin želi da Ukrajina uspe" (video)
Blic pre 27 minutajoš 10 povezanih
Uklonjen Ćacilend ispred Narodne skupštine, razmontirani šatori FOTO
Nova pre 7 minutajoš 5 povezanih