Povezane vesti
Horton-Taker: "Nisam rekao da sam najbolji"
B92 pre 1 dan
Košarkaš Fenerbahčea Talen Horton-Taker govorio je o procesu adaptacije na evropsku košarku, zahtevima Evrolige i radu sa trenerom Šarunasom Jasikevičijusom. Amerikanac je naglasio da ga dolazak u Evropu nije šokirao, ali da je najveći izazov bilo… »
"Nisam rekao da sam najbolji, ali..." Horton Taker: To je izvučeno iz konteksta, Lebron je normalna osoba
Večernje novosti pre 1 dan
Talen Horton-Taker govorio je za "Jurohups" o prilagođavanju na evropsku košarku i razlike u odnosu na NBA ligu. FOTO: Tanjug/AP Amerikanac je istakao da je najveća razlika u odnosu na NBA – taktička zahtevnost igre. - Ne bih rekao da sam bio previše… »
Horton-Taker: Nisam rekao da sam najbolji u Evroligi, ali…
Sport klub pre 1 dan
Bek Fenerbahčea Talen Horton-Taker govorio je za Eurohoops o prilagođavanju evropskoj košarci, radu sa Šarunasom Jasikevičijusom i iskustvu igranja na najvišem nivou u Evroligi. Amerikanac je istakao da je najveća razlika u odnosu na NBA – taktička… »
Vesti dana »
Kraj godine doneće zahlađenje i pahulje snega: Evo kada stiže otopljenje, temperatura će biti i do 18°C
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti u blokadi: Dijaspora danas može da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 1 satjoš 53 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 75 povezanih
Crvena zvezda morala da poveća budžet! Željko Drčelić bez dlake na jeziku!
Kurir pre 12 minutajoš 28 povezanih