Povezane vesti
Horton-Taker: "Nisam rekao da sam najbolji"
B92 28.12.2025
Košarkaš Fenerbahčea Talen Horton-Taker govorio je o procesu adaptacije na evropsku košarku, zahtevima Evrolige i radu sa trenerom Šarunasom Jasikevičijusom. Amerikanac je naglasio da ga dolazak u Evropu nije šokirao, ali da je najveći izazov bilo… »
"Nisam rekao da sam najbolji, ali..." Horton Taker: To je izvučeno iz konteksta, Lebron je normalna osoba
Večernje novosti 28.12.2025
Talen Horton-Taker govorio je za "Jurohups" o prilagođavanju na evropsku košarku i razlike u odnosu na NBA ligu. FOTO: Tanjug/AP Amerikanac je istakao da je najveća razlika u odnosu na NBA – taktička zahtevnost igre. - Ne bih rekao da sam bio previše… »
Horton-Taker: Nisam rekao da sam najbolji u Evroligi, ali…
Sport klub 28.12.2025
Bek Fenerbahčea Talen Horton-Taker govorio je za Eurohoops o prilagođavanju evropskoj košarci, radu sa Šarunasom Jasikevičijusom i iskustvu igranja na najvišem nivou u Evroligi. Amerikanac je istakao da je najveća razlika u odnosu na NBA – taktička… »
Vesti dana »
Fond der Lajen iz Tivta pozvala region da iskoristi zamah za proširenje EU
Beta pre 20 minutajoš 96 povezanih
Ispraćaj Pojasa Presvete Bogorodice za manastir Vatoped sutra iz Hrama Svetog Save
Danas pre 45 minutajoš 28 povezanih
Zaharova o napadu na brodove u Azovskom moru: Nova potvrda terorističke prirode kijevskog režima
Sputnik pre 20 minutajoš 28 povezanih