Povezane vesti
Horton-Taker: "Nisam rekao da sam najbolji"
B92 28.12.2025
Košarkaš Fenerbahčea Talen Horton-Taker govorio je o procesu adaptacije na evropsku košarku, zahtevima Evrolige i radu sa trenerom Šarunasom Jasikevičijusom. Amerikanac je naglasio da ga dolazak u Evropu nije šokirao, ali da je najveći izazov bilo… »
"Nisam rekao da sam najbolji, ali..." Horton Taker: To je izvučeno iz konteksta, Lebron je normalna osoba
Večernje novosti 28.12.2025
Talen Horton-Taker govorio je za "Jurohups" o prilagođavanju na evropsku košarku i razlike u odnosu na NBA ligu. FOTO: Tanjug/AP Amerikanac je istakao da je najveća razlika u odnosu na NBA – taktička zahtevnost igre. - Ne bih rekao da sam bio previše… »
Horton-Taker: Nisam rekao da sam najbolji u Evroligi, ali…
Sport klub 28.12.2025
Bek Fenerbahčea Talen Horton-Taker govorio je za Eurohoops o prilagođavanju evropskoj košarci, radu sa Šarunasom Jasikevičijusom i iskustvu igranja na najvišem nivou u Evroligi. Amerikanac je istakao da je najveća razlika u odnosu na NBA – taktička… »
Vesti dana »
Požari i blokade u školama širom Francuske: Učenici protestuju zbog nedostatka novca za prosvetu (FOTO)
Insajder pre 5 satijoš 27 povezanih
Paunović: „Svaki put smo sve bliže da pohvatamo neke automatizme koji su nam potrebni da napredujemo“
Danas pre 24 satajoš 101 povezana
„Rusija nas već 30 godina snabdeva energentima po najpovoljnijim uslovima“ Đedović: Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
Dnevnik pre 6 satijoš 49 povezanih
Komemorativna šetnja u Novom Sadu povodom 23 meseca od pada nadstrešnice: Nekoliko ulica zatvoreno za saobraćaj
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane
Rusija nikoga ne zastrašuje, ali... Putin: U slučaju napada na Kalinjingrad, Rusija može da odgovori svim sredstvima
Večernje novosti pre 3 satajoš 22 povezane