Povezane vesti

Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: 'Lemi je bio božanstvo u svetu muzike'

Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: 'Lemi je bio božanstvo u svetu muzike'

BBC News pre 22 dana
Vodeći beskompromisan rokerski život pod devizom „seks, droga i alkohol“ do kraja, Lemi je preminuo od raka 28. decembra 2015. Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje… »

NIN pre 22 dana
Kada sam od prijatelja na poklon dobio "Groznicu bele linije", autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »

Radio 021 pre 22 dana
Vodeći beskompromisan rokerski život pod devizom „seks, droga i alkohol“ do kraja, Lemi je preminuo od raka 28. decembra 2015. BBC Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do… »
Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: ‘Lemi je bio božanstvo u svetu muzike’

Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: ‘Lemi je bio božanstvo u svetu muzike’

Danas pre 22 dana
Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »

Danas pre 22 dana
Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »

Južne vesti pre 22 dana
BBC Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »

Vesti dana »