Povezane vesti

Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: 'Lemi je bio božanstvo u svetu muzike'

Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: 'Lemi je bio božanstvo u svetu muzike'

BBC News pre 1 dan
Vodeći beskompromisan rokerski život pod devizom „seks, droga i alkohol“ do kraja, Lemi je preminuo od raka 28. decembra 2015. Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje… »

NIN pre 1 dan
Kada sam od prijatelja na poklon dobio "Groznicu bele linije", autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »

Radio 021 pre 1 dan
Vodeći beskompromisan rokerski život pod devizom „seks, droga i alkohol“ do kraja, Lemi je preminuo od raka 28. decembra 2015. BBC Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do… »
Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: ‘Lemi je bio božanstvo u svetu muzike’

Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: ‘Lemi je bio božanstvo u svetu muzike’

Južne vesti pre 1 dan
BBC Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »

Danas pre 1 dan
Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »

Danas pre 1 dan
Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »

Vesti dana »