Povezane vesti
Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: 'Lemi je bio božanstvo u svetu muzike'
BBC News pre 1 dan
Vodeći beskompromisan rokerski život pod devizom „seks, droga i alkohol“ do kraja, Lemi je preminuo od raka 28. decembra 2015. Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje… »
Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: 'Lemi je bio božanstvo u svetu muzike'
NIN pre 1 dan
Kada sam od prijatelja na poklon dobio "Groznicu bele linije", autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »
Radio 021 pre 1 dan
Vodeći beskompromisan rokerski život pod devizom „seks, droga i alkohol“ do kraja, Lemi je preminuo od raka 28. decembra 2015. BBC Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do… »
Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: ‘Lemi je bio božanstvo u svetu muzike’
Južne vesti pre 1 dan
BBC Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »
Sećanje na legendarnog frontmena Motorheda: ‘Lemi je bio božanstvo u svetu muzike’
Danas pre 1 dan
Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »
Danas pre 1 dan
Kada sam od prijatelja na poklon dobio „Groznicu bele linije“, autobiografiju Lemija Kilmistera, znao sam da ću do poslednje stranice stići za svega par dana. Bez pardona i okolišanja, rokenrol ikona, basista i pevač engleske grupe Motorhed… »
Vesti dana »
Hladna i mrazna novogodišnja noć, a potom otopljenje: RHMZ upozorava, poznato šta nas čeka u narednom periodu
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane
Studenti objavili koliko su potpisa sakupili: Zna se i koliko Novosađana je dalo podršku
Radio 021 pre 1 satjoš 65 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 22 povezane
Tramp o napadu na rezidenciju ruskog predsednika: Evo zašto sam zaustavio Tomahavke
Vesti online pre 1 satjoš 84 povezane