Povezane vesti

Sanja Marinković provocira: Voditeljka pozirala u miniću i štiklama pa pokazala bujni dekolte u ovoj pozi

Sanja Marinković provocira: Voditeljka pozirala u miniću i štiklama pa pokazala bujni dekolte u ovoj pozi

Telegraf pre 12 sati
Voditeljka Sanja Marinković često nosi provokativne odevne kombinacije pa na društvenim mrežama pokaže svoj stajling. Za praznično izdanje odabrala je minić i vrtoglavice potpetice. Iako gazi šestu deceniju, Sanja izgleda kao avion a sada je pokazala… »
(Foto) Au, kakav dekolte! Sanja Marinković istakla grudi, a tek da vidite pozu u kojoj se fotka: Čipka, minić i vrtoglave…

(Foto) Au, kakav dekolte! Sanja Marinković istakla grudi, a tek da vidite pozu u kojoj se fotka: Čipka, minić i vrtoglave…

Blic pre 13 sati
Nakon razvoda od Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, Sanja se izjasnila o svom emotivnom statusu. Voditeljka otkriva da se oseća fenomenalno kad je zaljubljena. Voditeljka Sanja Marinković često nosi provokativne odevne kombinacije, a tako je… »
"Imam simpatiju, lepe trenutke, večere, pića" Sanja Marinković progovorila o novom partneru, a onda se dotakla bivšeg: Obećala…

"Imam simpatiju, lepe trenutke, večere, pića" Sanja Marinković progovorila o novom partneru, a onda se dotakla bivšeg: Obećala…

Kurir pre 16 sati
Sanja Marinković otkirla je u razogovoru za medija da ima simpatiju, kao i da je u normalnim odnosima sa bivšim mužem, pogotovo zbog sina koji je nedavno proslavio 18. rođendan. - Normalno je da imamo takav odnos, kad je naš sin u pitanju. Bio mu je… »
"Obećala sam mu da ćemo se razvesti" Sanja Marinković sa bivšim mužem proslavila sinu rođendan, sad progovorila o njihovom…

"Obećala sam mu da ćemo se razvesti" Sanja Marinković sa bivšim mužem proslavila sinu rođendan, sad progovorila o njihovom…

Blic pre 16 sati
Ona je prethodno obećala da će obavestiti javnost o svom emotivnom životu. Sanja izražava ponos na posvećenost i napredak svog sina. Voditeljka Sanja Marinković nakon razvoda otkrila je kakav odnos danas ima sa bivšim mužem Aleksandrom Uhrinom, sa kojim… »

Vesti dana »