Povezane vesti

Milica Milša ima rak, hitno operisana 2 puta: "Slučajno sam videla promenu"

Milica Milša ima rak, hitno operisana 2 puta: "Slučajno sam videla promenu"

Mondo pre 22 sata
Naša proslavljena glumica, Milica Milša doživela je ozbiljan zdravstveni problem, a o svemu je obavestila javnost putem Instagrama. Ona je navela da je najbitnije otići na vreme kod doktora čim se primeti nešto neuobičajeno. "Sasvim slučajno, pre… »
Milica Milša napustila bolnicu nakon operacije karcinoma, pa se oglasila: "Otišla sam na vreme, čekam rezultate"

Milica Milša napustila bolnicu nakon operacije karcinoma, pa se oglasila: "Otišla sam na vreme, čekam rezultate"

Mondo pre 22 sata
Glumica Milica Milša (57) na Instagram profilu obratila se pratiocima, te otkrila da je juče imala dve operacije nakon što joj je ustanovljen basocelularni karcinom kože na dva mesta. Milša je ispričala kako je sasvim slučajno uočila promene na koži… »
Milica Milša se oglasila nakon operacije karcinoma: "Želim da apelujem na ljude da brinu o svom zdravlju, da ga ne zapuštaju"…

Milica Milša se oglasila nakon operacije karcinoma: "Želim da apelujem na ljude da brinu o svom zdravlju, da ga ne zapuštaju"…

Kurir pre 23 sata
Glumica Milica Milša na svom Instagram profilu otkrila je da je operisana nakon što su joj doktori prethodno otkrili basocelularni karcinom kože na dva mesta. Kod lekara je otišla nakon što je slučajno primetila promene na koži. "Sve je proteklo dobre… »
Milica Milša otkrila da ima rak: Glumica hitno operisana FOTO

Milica Milša otkrila da ima rak: Glumica hitno operisana FOTO

B92 pre 23 sata
Milica Milša je slučajno otkrila promene na koži. Glumica Milica Milša (57) saopštila je na Instagramu da je imala dve operacije u toku jučerašnjeg dana jer je sasvim slučajno uočila promene na koži. Milica je navela da je najbitnije otići na vreme kod… »
Prva izjava Milice Milše nakon dve operacije: Otkrila kako je saznala da ima karcinom

Prva izjava Milice Milše nakon dve operacije: Otkrila kako je saznala da ima karcinom

Telegraf pre 23 sata
Glumica Milica Milša (57) otkrila je na Instagramu da je juče imala dve operacije nakon što joj je dijagnostikovan basocelularni karcinom kože na dva mesta. Promene na koži primetila je sasvim slučajno, zahvaljujući opservaciji kozmetičarke, a zatim i… »
Milica Milša saznala da ima rak: Glumica hitno operisana, oglasila se iz bolnice: "Slučajno sam videla promenu"

Milica Milša saznala da ima rak: Glumica hitno operisana, oglasila se iz bolnice: "Slučajno sam videla promenu"

Blic pre 24 sata
Milša naglašava važnost redovnih kontrola i brzog reagovanja u slučaju promena. Suprug joj se obratio emotivnim rečima Glumica Milica Milša (57) saopštila je na Instagramu da je imala dve operacije u toku jučerašnjeg dana jer je sasvim slučajno uočila… »
Prva izjava Milice Milše nakon operacije karcinoma: Napustila bolnicu: "Doktor mi je rekao dobro je što sam se odmah javila…

Prva izjava Milice Milše nakon operacije karcinoma: Napustila bolnicu: "Doktor mi je rekao dobro je što sam se odmah javila…

Blic pre 23 sata
Apelovala je na ljude da prate promene na svom telu i odmah se obrate lekarima. Njen suprug Žarko Jokanović pružio je podršku i ohrabrujuće poruke na društvenim mrežama. Glumica Milica Milša (57) na svom Instagram profilu obratila se pratiocima, te… »
Glumica Milica Milša otkrila da joj je dijagnostikovan rak: „Juče sam imala dve operacije“

Glumica Milica Milša otkrila da joj je dijagnostikovan rak: „Juče sam imala dve operacije“

Nova pre 24 sata
Glumica Milica Milša (57) saopštila je na Instagramu da je imala dve operacije u toku jučerašnjeg dana jer je sasvim slučajno uočila promene na koži. Milica Milša je navela da je najbitnije otići na vreme kod doktora čim se primeti nešto neuobičajeno… »
Milica Milša otkrila da ima rak: Glumica operisana pa se oglasila iz bolnice: "Slučajno sam otkrila promene na koži"

Milica Milša otkrila da ima rak: Glumica operisana pa se oglasila iz bolnice: "Slučajno sam otkrila promene na koži"

Kurir pre 24 sata
Glumica Milica Milša (57) saopštila je na Instagramu da je imala dve operacije u toku jučerašnjeg dana jer je sasvim slučajno uočila promene na koži. Milica je navela da je najbitnije otići na vreme kod doktora čim se primeti nešto neobičajno. "Sasvim… »
Čuvena srpska glumica otkrila da ima rak

Čuvena srpska glumica otkrila da ima rak

Telegraf pre 24 sata
Glumica Milica Milša (57) podelila je na Instagramu da je, sasvim slučajno, primetila promene na koži koje su se ispostavile kao basocelularni karcinom, te je juče, istog dana imala dve operacije. Milša je istakla koliko je važno reagovati odmah čim se… »

Vesti dana »