Povezane vesti

Goga radi sedam dana za redom: Otkrila da ne staje, pa potkačila kolege: "Zavisi ko opravda svoj honorar"

Goga radi sedam dana za redom: Otkrila da ne staje, pa potkačila kolege: "Zavisi ko opravda svoj honorar"

Telegraf pre 13 sati
Folk pevačica Goga Sekulić ima pune ruke posla, čak i kada su se mnogim njenim kolegama smanjili nastupi, ona radi punom parom. Gogu smo u popodnevnim časovima zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Pevačica se vratila sa jednog od njenih nastupa a na sebi… »
"Imam račune, troškove i velika ulaganja" Goga Sekulić radi 10 dana za redom, otkrila da ne staje, pa potkačila kolege: "Ja…

"Imam račune, troškove i velika ulaganja" Goga Sekulić radi 10 dana za redom, otkrila da ne staje, pa potkačila kolege: "Ja…

Blic pre 14 sati
Ona radi intenzivno u Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori tokom praznika. Pevačica iskazuje posvećenost svojoj profesiji uprkos izazovima. Folk pevačica Goga Sekulić ima pune ruke posla, čak i kada su se mnogim njenim kolegama smanjili nastupi, ona radi punom… »
"Imam račune, troškove i velika ulaganja" Goga Sekulić brutalno iskrena: Moguće da su se smanjili nastupu...

"Imam račune, troškove i velika ulaganja" Goga Sekulić brutalno iskrena: Moguće da su se smanjili nastupu...

Kurir pre 13 sati
Folk pevačica Goga Sekulić ima pune ruke posla, čak i kada su se mnogim njenim kolegama smanjili nastupi, ona radi punom parom. Gogu su mediji u popodnevnim časovima zatekli na aerodromu " Nikola Tesla" kada se vraćala sa nastupa, a na konstataciju da… »

Vesti dana »