Povezane vesti

Podnete žalbe Ustavnom sudu na rešenje VST da odbije sve prigovore na izbore za članove VST

Podnete žalbe Ustavnom sudu na rešenje VST da odbije sve prigovore na izbore za članove VST

RTS pre 21 sat
Podnosioci prigovora uložili su žalbe Ustavnom sudu na odluku Visokog saveta tužilaštva kojom su odbijene primedbe na izborni postupak. U žalbama se ukazuje na navodne povrede zakona i procedura, kao i na nepravilnosti u tajnosti glasanja na više… »
Podnete žalbe Ustavnom sudu zbog odluka predsednika VST Stamenkovića

Podnete žalbe Ustavnom sudu zbog odluka predsednika VST Stamenkovića

RTV pre 22 sata
BEOGRAD - Ustavnom sudu danas su, kako saznaje Tanjug, podnete žalbe na rešenja predsednika Visokog saveta tužilaštva (VST) Branka Stamenkovića kojima je sam, bez odlučivanja Saveta kao kolegijalnog organa, u petak odbio prigovore izjavljene povodom… »
Podnete žalbe Ustavnom sudu zbog odluka predsednika Viskog saveta tužilaštva

Podnete žalbe Ustavnom sudu zbog odluka predsednika Viskog saveta tužilaštva

NIN pre 22 sata
Ustavnom sudu danas su, kako prenosi Tanjug, podnete žalbe na rešenja predsednika Visokog saveta tužilaštva (VST) Branka Stamenkovića kojima je sam, bez odlučivanja Saveta kao kolegijalnog organa, u petak odbio prigovore izjavljene povodom tužilačkih… »
Ustavnom sudu podnete žalbe zbog odluka predsednika Visokog saveta tužilaštva Branka Stamenkovića

Ustavnom sudu podnete žalbe zbog odluka predsednika Visokog saveta tužilaštva Branka Stamenkovića

Euronews pre 22 sata
Ustavnom sudu danas su, kako saznaje Tanjug, podnete žalbe na rešenja predsednika Visokog saveta tužilaštva (VST) Branka Stamenkovića kojima je sam, bez odlučivanja Saveta kao kolegijalnog organa, u petak odbio prigovore izjavljene povodom tužilačkih… »

Vesti dana »