Povezane vesti

Ava Karabatić se verila, pa pokazala prsten: Posle glasina da ima AI partnera, otkrila ko je on i gde radi

Ava Karabatić se verila, pa pokazala prsten: Posle glasina da ima AI partnera, otkrila ko je on i gde radi

Telegraf pre 12 sati
Rijaliti učesnica Ava Karabatić podelila je na društvenim mrežama da se verila. Nedavno je ona greškom podelila da je na fotografiji "izmišljeni AI partner" a sada je pokazala prsten na svojoj ruci. - Rekla sam "da" - napisala je Ava Karabatić u opisu… »
Ava Karabatić se verila: Posle glasina da ima AI partnera pokazala prsten i otkrila ko je izabranik

Ava Karabatić se verila: Posle glasina da ima AI partnera pokazala prsten i otkrila ko je izabranik

Mondo pre 12 sati
Rijaliti učesnica Ava Karabatić podelila je na društvenim mrežama da se verila. Nedavno je ona greškom podelila da je na fotografiji "izmišljeni AI partner", a sada je pokazala prsten na svojoj ruci. "Rekla sam 'da'", napisala je Ava Karabatić u opisu… »
(Video) "On zaista postoji, naša priča je realna" Rijaliti učesnica priložila dokaz da njen verenik nije izmišljen: "Pronašla…

(Video) "On zaista postoji, naša priča je realna" Rijaliti učesnica priložila dokaz da njen verenik nije izmišljen: "Pronašla…

Blic pre 12 sati
Objava je izazvala burne reakcije i razne komentare na društvenim mrežama. Istakla je važnost kritičkog razmišljanja. Rijaliti takmičarka Ava Karabatić danas je pokazala prsten i navela da je verena. Ona se na društvenim mrežama oglasila i istakla da… »
Ava Karabatić ipak nije lagala! Starleta pokazala prsten i realan snimak svog dečka: Zapušila usta hejterima

Ava Karabatić ipak nije lagala! Starleta pokazala prsten i realan snimak svog dečka: Zapušila usta hejterima

Kurir pre 13 sati
Rijaliti učesnica Ava Karabatić podelila je na društvenim mrežama da se verila. O Avi se nedavno pričalo jer je greškom podelila u opisu fotografije da joj je na istoj " izmišljeni AI partner", dok je sad pokazala prsten na svojoj ruci. - Rekla sam "da"… »
(Foto) Pokazala prsten Ava Karabatić objavila da se verila nakon tvrdnji da je izmislila partnera: "Rekla sam da", navodi da…

(Foto) Pokazala prsten Ava Karabatić objavila da se verila nakon tvrdnji da je izmislila partnera: "Rekla sam da", navodi da…

Blic pre 14 sati
Istakla je da je njen izbor zasnovan na miru i dostojanstvu. Naglašava ravnopravnost u vezi. Rijaliti učesnica Ava Karabatić podelila je na društvenim mrežama da se verila. O Avi se nedavno pričalo jer je greškom podelila u opisu fotografije da joj je na… »

Vesti dana »