Povezane vesti

(Video) "On zaista postoji, naša priča je realna" Rijaliti učesnica priložila dokaz da njen verenik nije izmišljen: "Pronašla…

(Video) "On zaista postoji, naša priča je realna" Rijaliti učesnica priložila dokaz da njen verenik nije izmišljen: "Pronašla…

Blic 28.12.2025
Objava je izazvala burne reakcije i razne komentare na društvenim mrežama. Istakla je važnost kritičkog razmišljanja. Rijaliti takmičarka Ava Karabatić danas je pokazala prsten i navela da je verena. Ona se na društvenim mrežama oglasila i istakla da… »
Ava Karabatić se verila: Posle glasina da ima AI partnera pokazala prsten i otkrila ko je izabranik

Ava Karabatić se verila: Posle glasina da ima AI partnera pokazala prsten i otkrila ko je izabranik

Mondo 28.12.2025
Rijaliti učesnica Ava Karabatić podelila je na društvenim mrežama da se verila. Nedavno je ona greškom podelila da je na fotografiji "izmišljeni AI partner", a sada je pokazala prsten na svojoj ruci. "Rekla sam 'da'", napisala je Ava Karabatić u opisu… »
Ava Karabatić se verila, pa pokazala prsten: Posle glasina da ima AI partnera, otkrila ko je on i gde radi

Ava Karabatić se verila, pa pokazala prsten: Posle glasina da ima AI partnera, otkrila ko je on i gde radi

Telegraf 28.12.2025
Rijaliti učesnica Ava Karabatić podelila je na društvenim mrežama da se verila. Nedavno je ona greškom podelila da je na fotografiji "izmišljeni AI partner" a sada je pokazala prsten na svojoj ruci. - Rekla sam "da" - napisala je Ava Karabatić u opisu… »
(Foto) Pokazala prsten Ava Karabatić objavila da se verila nakon tvrdnji da je izmislila partnera: "Rekla sam da", navodi da…

(Foto) Pokazala prsten Ava Karabatić objavila da se verila nakon tvrdnji da je izmislila partnera: "Rekla sam da", navodi da…

Blic 28.12.2025
Istakla je da je njen izbor zasnovan na miru i dostojanstvu. Naglašava ravnopravnost u vezi. Rijaliti učesnica Ava Karabatić podelila je na društvenim mrežama da se verila. O Avi se nedavno pričalo jer je greškom podelila u opisu fotografije da joj je na… »
Ava Karabatić ipak nije lagala! Starleta pokazala prsten i realan snimak svog dečka: Zapušila usta hejterima

Ava Karabatić ipak nije lagala! Starleta pokazala prsten i realan snimak svog dečka: Zapušila usta hejterima

Kurir 28.12.2025
Rijaliti učesnica Ava Karabatić podelila je na društvenim mrežama da se verila. O Avi se nedavno pričalo jer je greškom podelila u opisu fotografije da joj je na istoj " izmišljeni AI partner", dok je sad pokazala prsten na svojoj ruci. - Rekla sam "da"… »

Vesti dana »