Povezane vesti
Vučić: Teški razgovori o NIS-u, 15. marta je presek
Sputnik pre 21 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i tada mi… »
Vučić: Teški razgovori o NIS, 15. marta je presek, kada će država uraditi svoj posao
Newsmax Balkans pre 20 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja Naftne industrije Srbije i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i… »
Vučić: Država neće dozvoliti gašenje rafinerije u Pančevu
N1 Info pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su pregovori o Naftnoj industriji Srbije (NIS) i sudbini Rafinerije u Pančevu od ključnog značaja za energetsko snabdevanje zemlje i poručio da država neće dozvoliti gašenje rafinerije, jer bez nje Srbija… »
Vučić: Država neće dozvoliti gašenje rafinerije u Pančevu
Nova pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su pregovori o Naftnoj industriji Srbije (NIS) i sudbini Rafinerije u Pančevu od ključnog značaja za energetsko snabdevanje zemlje i poručio da država neće dozvoliti gašenje rafinerije, jer bez nje Srbija… »
"Srbija je pod najtežim pritiskom, teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a" Vučić: Rekao sam - 15. januar je presek i tada…
Kurir pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji "Hit tvit" da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a. Predsednik je takođe poručio da će 15. januara biti presek, kada će… »
Vučić: Teški razgovori o NIS, 15. januara je presek, kada će država uraditi svoj posao
Newsmax Balkans pre 20 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja Naftne industrije Srbije i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i… »
Vučić: Bajke su da bi MOL zatvorio Rafineriju u Pančevu, 15. januara pravimo presek i tada mi radimo svoj posao
Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su bajke to što neki pričaju da bi MOL kao partner NIS-a zatvorio Rafineriju u Pančevu. "Rafinerija je srce našeg sistema, mi bez rafinerije fizički ne možemo da uvezemo dovoljno nafte i derivata… »
Vučić: Srbija ima novca; Bili smo spremni da platimo NIS po ceni koju Rusi kažu
B92 pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija bila spremna da plati NIS po ceni koju Rusi kažu, a ne po realnoj ceni. "Imamo novac, mi smo bili spremni da platimo NIS i po ceni koju Rusi kažu, a ne po realnoj ceni, ali oni nisu hteli da… »
Vesti dana »
Putevi Srbije: Neophodan oprez u vožnji zbog ledenih dana i magle
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 44 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, nalog Radar.rs trajno ugašen, napadi i na druge profile
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 5 satijoš 31 povezana