Povezane vesti
Vučić: Teški razgovori o NIS-u, 15. marta je presek
Sputnik pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i tada mi… »
Vučić: Teški razgovori o NIS, 15. marta je presek, kada će država uraditi svoj posao
Newsmax Balkans pre 3 sata
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja Naftne industrije Srbije i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i… »
Vučić: Država neće dozvoliti gašenje rafinerije u Pančevu
N1 Info pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su pregovori o Naftnoj industriji Srbije (NIS) i sudbini Rafinerije u Pančevu od ključnog značaja za energetsko snabdevanje zemlje i poručio da država neće dozvoliti gašenje rafinerije, jer bez nje Srbija… »
Vučić: Država neće dozvoliti gašenje rafinerije u Pančevu
Nova pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su pregovori o Naftnoj industriji Srbije (NIS) i sudbini Rafinerije u Pančevu od ključnog značaja za energetsko snabdevanje zemlje i poručio da država neće dozvoliti gašenje rafinerije, jer bez nje Srbija… »
"Srbija je pod najtežim pritiskom, teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a" Vučić: Rekao sam - 15. januar je presek i tada…
Kurir pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji "Hit tvit" da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a. Predsednik je takođe poručio da će 15. januara biti presek, kada će… »
Vučić: Teški razgovori o NIS, 15. januara je presek, kada će država uraditi svoj posao
Newsmax Balkans pre 3 sata
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja Naftne industrije Srbije i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i… »
Vučić: Bajke su da bi MOL zatvorio Rafineriju u Pančevu, 15. januara pravimo presek i tada mi radimo svoj posao
Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su bajke to što neki pričaju da bi MOL kao partner NIS-a zatvorio Rafineriju u Pančevu. "Rafinerija je srce našeg sistema, mi bez rafinerije fizički ne možemo da uvezemo dovoljno nafte i derivata… »
Vučić: Srbija ima novca; Bili smo spremni da platimo NIS po ceni koju Rusi kažu
B92 pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija bila spremna da plati NIS po ceni koju Rusi kažu, a ne po realnoj ceni. "Imamo novac, mi smo bili spremni da platimo NIS i po ceni koju Rusi kažu, a ne po realnoj ceni, ali oni nisu hteli da… »
Vesti dana »
Srpska lista prema preliminarnim rezultatima osvojila 96 odsto glasova u svih deset opština sa srpskom većinom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Lavina zatrpala dvoje ljudi Užas na italijanskim Alpima: Izdato hitno upozorenje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp: Sukob Ukrajine i Rusije bi mogao da se završi za nekoliko nedelja
Politika pre 1 satjoš 3 povezane