Povezane vesti
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava Svetog proroka Ageja – poziv na obnovu vere i zajedništva Sveti prorok Agej
Volim Zrenjanin pre 11 sati
Sveti prorok Agej živeo je i delovao u Jerusalimu u V veku pre nove ere, u periodu nakon povratka Jevreja iz vavilonskog ropstva. Upravo tada se javlja prorok Agej, jasno i odlučno pozivajući narod da obnovu Hrama postavi kao prioritet, naglašavajući da… »
Sveti prorok Agej i dan kada se lako sazna budućnost: Zašto se danas gleda u kafu, pasulj i karte
Dnevnik pre 14 sati
Srpska pravoslavna crkva slavi praznik posvećen Svetom proroku Ageju, jednom od prva tri proroka u hrišćanstvu čije ime u prevodu znači "moj praznik". Prema legendi, Sveti prorok Agej bio je prvi od tri proroka pored Zaharije, njegovog savremenika, i… »
Danas slavimo Svetog proroka Ageja: Njegovo ime nosi jaku poruku, ne zaboravite ovo da uradite
Telegraf pre 14 sati
Srpska pravoslavna crkva slavi praznik posvećen Svetom proroku Ageju, jednom od prva tri proroka u hrišćanstvu čije ime u prevodu znači "moj praznik". Prema legendi, Sveti prorok Agej bio je prvi od tri proroka pored Zaharije, njegovog savremenika, i… »
Danas slavimo Svetog proroka Ageja: Ako mu se pomolite, dobićete pomoć
Mondo pre 14 sati
Srpska pravoslavna crkva ( SPC) danas slavi i obeležava Svetog proroka Agej, jednom od prva tri proroka u hrišćanstvu čije ime u prevodu znači moj praznik. Prema legendi, Sveti prorok Agej bio je prvi od tri proroka pored Zaharije, njegovog savremenika… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 32 povezane
Prvi fer izbori na ulicama Srbije: Studenti za Danas otkrivaju kako je prošla akcija prikupljanja potpisa
Danas pre 4 satijoš 53 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 75 povezanih
Velika vest za navijače Zvezde, najavljen povratak Džoela Bolomboja
Nova pre 22 minutajoš 28 povezanih