Povezane vesti
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava Svetog proroka Ageja – poziv na obnovu vere i zajedništva Sveti prorok Agej
Volim Zrenjanin 29.12.2025
Sveti prorok Agej živeo je i delovao u Jerusalimu u V veku pre nove ere, u periodu nakon povratka Jevreja iz vavilonskog ropstva. Upravo tada se javlja prorok Agej, jasno i odlučno pozivajući narod da obnovu Hrama postavi kao prioritet, naglašavajući da… »
Sveti prorok Agej i dan kada se lako sazna budućnost: Zašto se danas gleda u kafu, pasulj i karte
Dnevnik 29.12.2025
Srpska pravoslavna crkva slavi praznik posvećen Svetom proroku Ageju, jednom od prva tri proroka u hrišćanstvu čije ime u prevodu znači "moj praznik". Prema legendi, Sveti prorok Agej bio je prvi od tri proroka pored Zaharije, njegovog savremenika, i… »
Danas slavimo Svetog proroka Ageja: Njegovo ime nosi jaku poruku, ne zaboravite ovo da uradite
Telegraf 29.12.2025
Srpska pravoslavna crkva slavi praznik posvećen Svetom proroku Ageju, jednom od prva tri proroka u hrišćanstvu čije ime u prevodu znači "moj praznik". Prema legendi, Sveti prorok Agej bio je prvi od tri proroka pored Zaharije, njegovog savremenika, i… »
Danas slavimo Svetog proroka Ageja: Ako mu se pomolite, dobićete pomoć
Mondo 29.12.2025
Srpska pravoslavna crkva ( SPC) danas slavi i obeležava Svetog proroka Agej, jednom od prva tri proroka u hrišćanstvu čije ime u prevodu znači moj praznik. Prema legendi, Sveti prorok Agej bio je prvi od tri proroka pored Zaharije, njegovog savremenika… »
Vesti dana »
Požari u Francuskoj i Španiji: Evakuisano više od 267.000 ljudi; Fon der Lajen: Cela Evropa pruža pomoć
RTV pre 5 satijoš 40 povezanih
Putin upitan o kraju rata u Ukrajini: Nije prikrio izraz lica, neprijatnost bila očigledna (video)
Mondo pre 57 minutajoš 17 povezanih
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Serbian News Media pre 13 minutajoš 23 povezane