Povezane vesti
Slede teški razgovori o NIS-u: 15. JANUARA je presek - evo šta će biti posle toga
Telegraf pre 14 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i tada mi… »
"Jezivi pritisci, 15. januar je prelomni dan za NIS" Vučić: "Užasno je teško zaštititi naše interese, ali sam odlučan i to…
Blic pre 22 sata
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i tada mi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 32 povezane
Prvi fer izbori na ulicama Srbije: Studenti za Danas otkrivaju kako je prošla akcija prikupljanja potpisa
Danas pre 4 satijoš 53 povezane
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Zaharova o napadu na rezidenciju Putina: Zelenski laže, kijevski režim će odgovarati za zločine
Vesti online pre 17 minutajoš 75 povezanih