Povezane vesti
Slede teški razgovori o NIS-u: 15. JANUARA je presek - evo šta će biti posle toga
Telegraf 29.12.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i tada mi… »
"Jezivi pritisci, 15. januar je prelomni dan za NIS" Vučić: "Užasno je teško zaštititi naše interese, ali sam odlučan i to…
Blic 28.12.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija pod najtežim pritiskom i da su teški razgovori o rešavanju pitanja NIS-a i poručio da će 15. januara biti presek, kada će država uraditi svoj posao. "Rekao sam 15. januar je presek i tada mi… »
Vesti dana »
Veliki Trampov preokret, produžuje primirje! Iran se oglasio o odluci koju ceo svet u strahu čeka!
Kurir pre 22 minutajoš 58 povezanih
Za danas gotovo: Skupština Srbije raspravljala o amandmanima na tri zakona o trgovini
Radio 021 pre 4 satijoš 32 povezane
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Ukrajina popravila naftovod Družba, nada se da će time odblokirati zajam EU
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Paskval arhivirao Zvezdu - mislima već u meču sa Monakom: Biće jako teško, to je tim od kog smo izgubili dva puta
Kurir pre 18 minutajoš 68 povezanih