Povezane vesti
Australijski heroj: 'Moja duša je tražila da zaustavim napadača na plaži Bondi'
Radio 021 pre 1 sat
Nadležni su rekli da je Ahmed al Ahmed, vlasnik prodavnice, spasao nebrojane živote. BBC Australijski premijer Entoni Albaneze posetio je u bolnici Ahmeda al Ahmeda, koji je savladao jednog od napadača na plaži Bondi. Muškarac koji je razoružao napadača… »
BBC News pre 2 sata
Nadležni su rekli da je Ahmed al Ahmed, vlasnik prodavnice, spasao nebrojane živote. Muškarac koji je razoružao napadača optuženog za ubistvo 15 ljudi na proslavi jevrejskog praznika Hanuke na plaži Bondi u Australiji, otkrio je šta mu je prolazilo kroz… »
NIN pre 1 sat
Muškarac koji je razoružao napadača optuženog za ubistvo 15 ljudi na proslavi jevrejskog praznika Hanuke na plaži Bondi u Australiji, otkrio je šta mu je prolazilo kroz glavu u trenucima herojskog čina. Na snimcima čija je autentičnost potvrđena, Ahmed… »
Australijski heroj: ‘Moja duša je tražila da zaustavim napadača na plaži Bondi’
Južne vesti pre 2 sata
BBC Australijski premijer Entoni Albaneze posetio je u bolnici Ahmeda al Ahmeda, koji je savladao jednog od napadača na plaži Bondi. Muškarac koji je razoružao napadača optuženog za ubistvo 15 ljudi na proslavi jevrejskog praznika Hanuke na plaži Bondi u… »
Australijski heroj: ‘Moja duša je tražila da zaustavim napadača na plaži Bondi’
Danas pre 1 sat
Muškarac koji je razoružao napadača optuženog za ubistvo 15 ljudi na proslavi jevrejskog praznika Hanuke na plaži Bondi u Australiji, otkrio je šta mu je prolazilo kroz glavu u trenucima herojskog čina. Na snimcima čija je autentičnost potvrđena, Ahmed… »
"Ne želim da gledam kako ljudi ginu ispred mene, ne želim krv": Emotivna ispovest heroja iz Australije
Mondo pre 5 sati
Ahmed al Ahmed, koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada tokom obeležavanja Hanuke na plaži Bondi u Sidneju jer je savladao jednog od napadača, izjavio je danas da je potrčao ka jednom od napadača i oteo mu oružje kako bi zaštitio nevine… »
"Nisam želeo da gledam krv i ljude kako ginu" Dirljiva ispovest heroja iz Sidneja: Oborio teroristu i spasio živote, njegovoj…
Kurir pre 5 sati
„Moj cilj je bio samo da mu uzmem oružje i da ga zaustavim u nameri da oduzima ljudske živote, da ne ubija nevine ljude“, izjavio je Ahmed al Ahmed koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada na plaži Bondi u Sidneju tokom obeležavanja… »
"Nisam hteo da gledam krv i ljude kako ginu" Potresna ispovest heroja iz Australije: Jednom rukom uhvatio teroristu i oteo mu…
Blic pre 6 sati
Ahmed je dospeo u medijski fokus zbog svoje hrabrosti i lokalna zajednica ga hvali Vlada Australije ubrzala je procedure za izdavanje viza njegovoj porodici Ahmed al Ahmed, koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada tokom obeležavanja Hanuke na… »
„Heroj iz stvarnog života“: Musliman koji je spasao Jevreje na sidnejskoj plaži opisao šta mu je prolazilo kroz glavu uoči…
Danas pre 7 sati
Ahmed el Ahmed, čovek koji je razoružao jednog od napadača odgovornih za smrt 15 ljudi na plaži Bondi, u ekskluzivnom intervjuu je opisao šta mu je prolazilo kroz glavu pre ovog herojskog čina. Iako su njegovi postupci spasili mnoge živote, otac dvoje… »
Heroj iz Sidneja: Oteo sam oružje da bih zaštitio nevine ljude
Euronews pre 7 sati
Ahmed al Ahmed, koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada tokom obeležavanja Hanuke na plaži Bondaj u Sidneju jer je savladao jednog od napadača, izjavio je a je potrčao ka jednom od napadača i oteo mu oružje kako bi zaštitio nevine ljude… »
Heroj napada u Sidneju: Oteo sam oružje da bih zaštitio nevine ljude
NIN pre 7 sati
Ahmed al Ahmed, koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada tokom obeležavanja Hanuke na plaži Bondaj u Sidneju jer je savladao jednog od napadača, izjavio je da je potrčao ka jednom od napadača i oteo mu oružje kako bi zaštitio nevine ljude… »
Heroj napada na plaži Bondi: Oteo sam oružje da bih zaštitio nevine ljude, ne želim da vidim krv i vapaje za pomoć
Newsmax Balkans pre 8 sati
Ahmed al Ahmed, koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada tokom obeležavanja Hanuke na plaži Bondi u Sidneju jer je savladao jednog od napadača, izjavio je da je potrčao ka jednom od napadača i oteo mu oružje kako bi zaštitio nevine ljude… »
Heroj iz Sidneja: Moj cilj je bio samo da mu uzmem oružje i da ga zaustavim
Politika pre 8 sati
Na plaži Bondaj u Sidneju savladao jednog od napadača. Ahmed al Ahmed, koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada tokom obeležavanja Hanuke na plaži Bondaj u Sidneju jer je savladao jednog od napadača, izjavio je danas da je potrčao ka jednom… »
Oglasio se heroj o kojem priča ceo svet: "Oteo sam oružje da bih zaštitio nevine ljude"
Telegraf pre 8 sati
Ahmed al Ahmed, koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada tokom obeležavanja Hanuke na plaži Bondaj u Sidneju jer je savladao jednog od napadača, izjavio je danas da je potrčao ka jednom od napadača i oteo mu oružje kako bi zaštitio nevine… »
Heroj napada u Sidneju: Oteo sam oružje da bih zaštitio nevine ljude
RTV pre 9 sati
SIDNEJ - Ahmed al Ahmed, koji je proglašen herojem nakon terorističkog napada tokom obeležavanja Hanuke na plaži Bondaj u Sidneju jer je savladao jednog od napadača, izjavio je danas da je potrčao ka jednom od napadača i oteo mu oružje kako bi zaštitio… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 46 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 4 satijoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 38 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Do kraja sledeće godine od Beograda do Golupca - za 75 minuta
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane