Povezane vesti

"Ja sam fešn vik, a oni su gradska kafana": JK opet ponizila kolege, dane provodi u bolovima, a praznike slavi na silu

"Ja sam fešn vik, a oni su gradska kafana": JK opet ponizila kolege, dane provodi u bolovima, a praznike slavi na silu

Mondo pre 8 sati
Pevačica Jelena Karleuša osvrnula se na godinu iza sebe, i za Kurir otkrila sve o najtežim trenucima, izazovima i razočaranjima, ali i šta očekuje od 2026. Ona je nedavno i sama priznala da joj je 2025. bila jedna od najgorih u životu, a o očekivanjima… »
Bolna poruka Jelene Karleuše na kraju 2025. godine: "Imam samo dve opcije..."

Bolna poruka Jelene Karleuše na kraju 2025. godine: "Imam samo dve opcije..."

Telegraf pre 8 sati
Jelena Karleuša istakla je na kraju 2025. godine da u narednoj nema mnogo izbora. Kako je priznala, nakon svega što joj se izdešavalo, sada ima samo dve opcije. - Imam dve opcije. Ili da mi bude najbolja godina života, ili da se predam - rekla je pop… »
Ekskluzivni novogodišnji intervju Jelene Karleuše! JK za Kurir o nikad težoj godini u svom životu, izdaji, bogatstvu…

Ekskluzivni novogodišnji intervju Jelene Karleuše! JK za Kurir o nikad težoj godini u svom životu, izdaji, bogatstvu…

Kurir pre 9 sati
Jelena Karleuša je sinonim za stil bez kompromisa, lepotu sa stavom i glamur koji pomera granice. Ona je ta koja stvara trendove, a ne prati ih. Godina na izmaku nije joj bila nimalo laka, ali ona hrabro nastavlja dalje, pa nikad jača ulazi i u novu… »

Vesti dana »