Povezane vesti
Ava saopštila kolika joj je satnica, ono na čemu zarađuje je neverovatno: "5 termina kako bih vas upisala!"
Telegraf 29.12.2025
Ava Karabatić (37) u nedelju, 28. decembra, objavila je da se verila, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama. Pevačica je pokazala verenički prsten, iako joj i dalje mnogi zbog brojnih netačnih informacija koje je umela da plasira i ne… »
"Morate uzeti pet sati kod mene kako bih vas upisala" Rijaliti učesnica objavila da se verila, pa otkrila koliko uzima po satu
Kurir 29.12.2025
Ava Karabatić je otkrila da se verila. Pokazala je prsten, a sad je podelila i kako zarađuje, te navela tačnu cifru koju traži po satu. - Sa dolaskom nove godine otvaram i popunjavam termine za repeticije. Držim instrukcije iz engleskog, italijanskog… »
"Morate uzeti pet sati kod mene kako bih vas upisala" Rijaliti učesnica objavila da se verila, pa otkrila tačnu cifru koju…
Blic 29.12.2025
Potvrdila je realnost veze sa svojim verenikom, uz deljenje dodatnih informacija. Osvrnula se na stvaranje digitalnih lažnih sadržaja i njihov uticaj na društvene aspekte. Ava Karabatić juče je otkrila da se verila, o čemu se naširoko priča. Pokazala je… »
Vesti dana »
Još jedan pacijent preminuo posle operacije krajnika u Opštoj bolnici Čačak, rukovođenje ORL preuzeli lekari UKC Srbija i UKC Kragujevac
Glas Šumadije pre 48 minutajoš 39 povezanih
Prolećnih 20 stepeni, pa sneg: Otkrivamo kada nas očekuje novi talas zahlađenja
Telegraf pre 53 minutajoš 28 povezanih
'Ovo je cena dostojanstva': Ukrajinski sportista izbačen sa Zimskih olimpijskih igara
BBC News pre 3 minutajoš 30 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 14 povezanih
Protest poljoprivrednika u Bogatiću, mlekari u Mrčajevcima nastavljaju blokadu Ibarske magistrale
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih