Povezane vesti
Gvinet Paltrou je odbila da snimi intimnu scenu sa Itanom Hokom u čuvenom filmu: Sada je otkrila i razlog
Nova pre 5 sati
Gvinet Paltrou i Itan Hok glumili su zajedno u filmu "Velika očekivanja", a sada su govorili o tom snimanju. Oni su se prisetili snimanja filma iz 1998. godine, ali i jedne scene koja nikada nije dospela na platno. Gvinet Paltrou je tom prilikom otkrila… »
"Moj otac bi dobio srčani udar kada bi to video" Slavna glumica o eksplicitnoj sceni koju je odbila: "Bila sam previše čedna"…
Blic pre 12 sati
Gvinet Paltrou i Itan Houk ponovo su se susreli nakon tri decenije od zajedničkog snimanja filma 'Great Expectations'. Paltrou je otkrila da je odbila snimanje eksplicitne scene zbog brige kako bi to uticalo na njenog oca. Gvinet Paltrou i Itan Houk… »
Gvinet Paltrou otkrila zašto je odbila da snimi 18+ scenu sa Itanom Hokom
N1 Info pre 12 sati
Gvinet Paltrou i Itan Hok, gotovo tri decenije nakon što su zajedno glumili u filmu Great Expectations (Velika očekivanja), ponovo su se našli pred kamerama, ovog puta u intervjuu, i prisetili se vremena provedenog na snimanju. Slavna glumica tom… »
Vesti dana »
Mraz ili plus u ponoć? Evo kakvo nas vreme čeka u novogodišnjoj noći
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 32 povezane
"Potpisivali su vojnici, policajci...": ETF u blokadi objavio koliko potpisa su studenti skupili za jedan dan
N1 Info pre 12 minutajoš 53 povezane
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 75 povezanih
Au, kakvo iznenađenje: Drčelić uzeo mikrofon i najavio igrača koji bi mogao da bude ključan za Zvezdu ove sezone!
Hot sport pre 17 minutajoš 28 povezanih