Povezane vesti
"Zvali su me i rekli: 'Žao nam je što te muž vara'": Naša pevačica doživela šok, ne krije da je ljuta na supruga
Mondo pre 25 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana progovorila je o neprijatnoj situaciji koju je doživela. Ona se prisetila detalja, te istakla da je jako bila ljuta na supruga. Ona se našla u žiži interesovanja javnosti kada su joj u okviru emisije namestili… »
"Žao nam je što te je muž prevario!" Našoj pevačici stigao grozan poziv, prošla kroz užas: "Bila sam..."
Telegraf pre 25 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno se našla u centru pažnje javnosti zbog skrivene kamere u okviru jedne televizijske emisije, u kojoj je trebalo da poveruje da je suprug vara. Iako je sve bilo deo unapred osmišljene šale, reakcije… »
"Zvali su me i rekli: - muž te vara sa njom" Pevačica ostala u šoku, odmah otišla kod njih dvoje: "besna i ljuta na supruga"…
Blic pre 25 dana
Pričala je otvoreno o spekulacijama o njenom braku sa advokatom Nebojšom Negićem. Njena reakcija na skriveni scenario bila je toliko efektna da su gledatelji poverovali. Pevačica Dragica Radosavljević Cakana progovorila je o neprijatnoj situaciji koju je… »
Vesti dana »
Delegacija EP u Skupštini Srbije sa Elvirom Kovač, poslanicima vlasti i opozicije
RTS pre 46 minutajoš 57 povezanih
Evroposlanica: EP podržava evropsku perspektivu Srbije, otvoreni razgovori sa poslanicima
Beta pre 16 minutajoš 42 povezane
"Važno pitanje za NIS": Da li će mali akcionari učestvovati u prodaji
Euronews pre 11 minutajoš 49 povezanih
Prve reči Zelenskog nakon pregovora Ukrajine i Rusije u Abu Dabiju: "Ovo se dugo nije dogodilo" (video)
Mondo pre 21 minutajoš 30 povezanih