Povezane vesti

"Zvali su me i rekli: 'Žao nam je što te muž vara'": Naša pevačica doživela šok, ne krije da je ljuta na supruga

"Zvali su me i rekli: 'Žao nam je što te muž vara'": Naša pevačica doživela šok, ne krije da je ljuta na supruga

Mondo pre 11 sati
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana progovorila je o neprijatnoj situaciji koju je doživela. Ona se prisetila detalja, te istakla da je jako bila ljuta na supruga. Ona se našla u žiži interesovanja javnosti kada su joj u okviru emisije namestili… »
"Žao nam je što te je muž prevario!" Našoj pevačici stigao grozan poziv, prošla kroz užas: "Bila sam..."

"Žao nam je što te je muž prevario!" Našoj pevačici stigao grozan poziv, prošla kroz užas: "Bila sam..."

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno se našla u centru pažnje javnosti zbog skrivene kamere u okviru jedne televizijske emisije, u kojoj je trebalo da poveruje da je suprug vara. Iako je sve bilo deo unapred osmišljene šale, reakcije… »
"Zvali su me i rekli: - muž te vara sa njom" Pevačica ostala u šoku, odmah otišla kod njih dvoje: "besna i ljuta na supruga"…

"Zvali su me i rekli: - muž te vara sa njom" Pevačica ostala u šoku, odmah otišla kod njih dvoje: "besna i ljuta na supruga"…

Blic pre 13 sati
Pričala je otvoreno o spekulacijama o njenom braku sa advokatom Nebojšom Negićem. Njena reakcija na skriveni scenario bila je toliko efektna da su gledatelji poverovali. Pevačica Dragica Radosavljević Cakana progovorila je o neprijatnoj situaciji koju je… »

Vesti dana »