Povezane vesti

Ovako danas izgleda jedini sin Brižit Bardo: Trudnoću upoređivala sa sahranom, njega nazivala tumorom, a onda se predomislila…

Ovako danas izgleda jedini sin Brižit Bardo: Trudnoću upoređivala sa sahranom, njega nazivala tumorom, a onda se predomislila…

Kurir pre 12 sati
Francuska kinematografija pamti Brižit Bardo kao ikonu, simbol epohe i ženu koja je obeležila čitavu jednu generaciju. Međutim, iza mita o "BB" krio se život pun protivrečnosti, lomova i odluka koje su često ostajale van romantične slike o filmskoj divi… »
Odlazak filmske ikone: Uloge po kojima ćemo pamtiti Brižit Bardo

Odlazak filmske ikone: Uloge po kojima ćemo pamtiti Brižit Bardo

Nova pre 14 sati
Legendarna francuska glumica Brižit Bardo preminula je u 92. godini u svom domu. Brižit Bardo je svetu postala poznata 1956. godine u filmu „I Bog stvori ženu“, koji je režirao njen tadašnji suprug Rože Vadim. Iako to nije bio njen prvi nastup na filmu… »
"Srećnija bih bila da sam rodila psa, nego bebu" Brižit Bardo nakon porođaja pokušala da se ubije, a ovako joj se sin osvetio…

"Srećnija bih bila da sam rodila psa, nego bebu" Brižit Bardo nakon porođaja pokušala da se ubije, a ovako joj se sin osvetio…

Kurir pre 17 sati
Francuska filmska diva i ikona lepote Brižit Bardo preminula je u 91. godini, a njen život i dalje pleni javnost skandalima, burnim vezama i dramatičnim porodičnim odnosima. Poznata po plavoj kosi, senzualnom stilu i bikinijima, postala je seks simbol… »
„Srećnija bih bila da sam rodila psa“: Brižit Bardo imala je buran odnos sa svojim jedinim sinom

„Srećnija bih bila da sam rodila psa“: Brižit Bardo imala je buran odnos sa svojim jedinim sinom

Nova pre 18 sati
Brižit Bardo, legendarna francuska glumica i jedna od najvećih ikona 20. veka, ostala je upamćena kao simbol slobode, lepote i buntovnog duha. Međutim, iza blještavila filmske karijere, krila se bolna i složena porodična priča o odnosu sa njenim jedinim… »
Ove filmske scene Brižit Bardo bile su toliko vruće, da su bioskopi zatvarani: Žarila je i palila filmskim svetom, a svojim…

Ove filmske scene Brižit Bardo bile su toliko vruće, da su bioskopi zatvarani: Žarila je i palila filmskim svetom, a svojim…

Kurir pre 18 sati
Brižit Bardo bila je francuska verzija Merilin Monro, filmska diva koja je istovremeno nosila titulu seks simbola i vrsne glumice. Njen izgled, koji je sve do savršenstva spajao senzualnost i sofisticiranost, bio je ključ njene karijere. Međutim, Bardo… »
Brižit Bardo je izluđivala muškarce, iz helikoptera joj kuću obasipali ružama: "Često sam bila neverna. Kada strast nestane…

Brižit Bardo je izluđivala muškarce, iz helikoptera joj kuću obasipali ružama: "Često sam bila neverna. Kada strast nestane…

Kurir pre 19 sati
Francuska filmska diva i ikona lepote Brižit Bardo preminula je u 91. godini, a njena životna priča i dalje fascinira javnost. Poznata po plavoj kosi, nezaboravnom stilu i bikinijima, Brižit je postala seks simbol pedesetih i šezdesetih godina prošlog… »
Ova srpska glumica je mužu Brižit Bardo rekla "ne": Prvo je odbila ulogu Emilije Popadić u "Boljem životu", a onda se odrekla…

Ova srpska glumica je mužu Brižit Bardo rekla "ne": Prvo je odbila ulogu Emilije Popadić u "Boljem životu", a onda se odrekla…

Kurir pre 21 sat
Vera Čukić odbila je ulogu Emilije Popadić u seriji "Bolji život" i priliku da stekne svetsku slavu u filmu "Barbarela" Rožea Vadima, koji je bio suprug glumice Brižit Bardo. Brižit Bardo je, podsetimo, preminula juče u 91. godini. U galeriji pogledajte… »

Vesti dana »