Povezane vesti
Nema više druge šanse: Zvezdan Terzić digao ruke od Radonjića!
Hot sport pre 9 sati
Već neko vreme se spekuliše o njegovom statusu Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, istakao je da nije zadovoljan prvim delom sezone, zbog čega je došlo i do promene na klupi, a od dolaska Dejana Stankovića očekuje se buđenje najplaćenijih… »
"Arnautović neka se zapita zašto se stalno povređuje" Terzić bez zadrške - udario i po najskupljem pojačanju: Stanković je…
Kurir pre 10 sati
Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, otvoreno i bez uvijanja govorio je o dosadašnjem učinku najvećeg pojačanja u istoriji kluba - iskusnog napadača Marka Arnautovića. U razgovoru za " Mozzart sport" Terzić je priznao da je očekivao više od… »
Terzić bez dlake na jeziku: Ne zanima me više Radonjić, razočarao me i Arnautović
Euronews pre 10 sati
Direktor Crvene zvezde otkrio je da je razočaran zalaganjem Nemanje Radonjića, ali je "pecnuo" i napadača Marka Arnautovića. "Sada mogu ovde javno da vam kažem. Digao sam ruke od Nemanje Radonjića. Kada govorimo o potencijalu i onome što može da pruži… »
"Digao sam ruke od Nemanje Radonjića" Terzić zagrmeo kao nikad do sad: Sada mogu javno da kažem - da nije bilo Dejana…
Kurir pre 11 sati
Poslednja šansa u Crvenoj zvezdi! Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, javno je isprozivao srpskog fudbalera Nemanju Radonjića. U razgovoru za " Mozzart sport" Terzić je poručio da je on "digao ruke od Radonjića" i da je fudbaler… »
Zvezdan Terzić prozvao igrače: "Digao sam ruke od Radonjića! A Arnautović nek se zapita..."
Mondo pre 11 sati
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da nije zadovoljan prvim delom sezone, zbog čega je i došao novi trener Dejan Stanković, koji će morati da probudi igrače u nastavku sezone. To se pre svega očekuje od onih najplaćenijih, među… »
Zvezdan Terzić grmi! "Digao sam ruke od Nemanje Radonjića, a Marko Arnautović neka se zapita"
Večernje novosti pre 11 sati
CRVENA zvezda je izgubila jesenju titulu šampiona Srbije, pa je glavom platio Vladan Milojević koga je na klupi crveno-belih zamenio Dejan Stanković. Foto: M. Vukadinović Legendi kluba neće biti ni malo lako, naročito sa igračima pojedinačno da vrati u… »
Vesti dana »
Hladna i mrazna novogodišnja noć, a potom otopljenje: RHMZ upozorava, poznato šta nas čeka u narednom periodu
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane
Studenti objavili koliko su potpisa sakupili: Zna se i koliko Novosađana je dalo podršku
Radio 021 pre 53 minutajoš 63 povezane
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 3 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 84 povezane
Drčelić ima visoke ciljeve: Biću zadovoljan samo ako se plasiramo na Fajnal-for Evrolige
Večernje novosti pre 53 minutajoš 40 povezanih