Повезане вести

Нема више друге шансе: Звездан Терзић дигао руке од Радоњића!

Нема више друге шансе: Звездан Терзић дигао руке од Радоњића!

Хот спорт 29.12.2025
Већ неко време се спекулише о његовом статусу Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, истакао је да није задовољан првим делом сезоне, због чега је дошло и до промене на клупи, а од доласка Дејана Станковића очекује… »
"Арнаутовић нека се запита зашто се стално повређује" Терзић без задршке - ударио и по најскупљем појачању: Станковић је…

"Арнаутовић нека се запита зашто се стално повређује" Терзић без задршке - ударио и по најскупљем појачању: Станковић је…

Курир 29.12.2025
Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, отворено и без увијања говорио је о досадашњем учинку највећег појачања у историји клуба - искусног нападача Марка Арнаутовића. У разговору за " Моззарт спорт" Терзић је… »
Терзић без длаке на језику: Не занима ме више Радоњић, разочарао ме и Арнаутовић

Терзић без длаке на језику: Не занима ме више Радоњић, разочарао ме и Арнаутовић

Еуроневс 29.12.2025
Директор Црвене звезде открио је да је разочаран залагањем Немање Радоњића, али је "пецнуо" и нападача Марка Арнаутовића. "Сада могу овде јавно да вам кажем. Дигао сам руке од Немање Радоњића. Када говоримо о потенцијалу и… »
"Дигао сам руке од Немање Радоњића" Терзић загрмео као никад до сад: Сада могу јавно да кажем - да није било Дејана…

"Дигао сам руке од Немање Радоњића" Терзић загрмео као никад до сад: Сада могу јавно да кажем - да није било Дејана…

Курир 29.12.2025
Последња шанса у Црвеној звезди! Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, јавно је испрозивао српског фудбалера Немању Радоњића. У разговору за " Моззарт спорт" Терзић је поручио да је он "дигао руке од Радоњића" и… »
Звездан Терзић прозвао играче: "Дигао сам руке од Радоњића! А Арнаутовић нек се запита..."

Звездан Терзић прозвао играче: "Дигао сам руке од Радоњића! А Арнаутовић нек се запита..."

Мондо 29.12.2025
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић истакао је да није задовољан првим делом сезоне, због чега је и дошао нови тренер Дејан Станковић, који ће морати да пробуди играче у наставку сезоне. То се пре свега очекује од… »
Звездан Терзић грми! "Дигао сам руке од Немање Радоњића, а Марко Арнаутовић нека се запита"

Звездан Терзић грми! "Дигао сам руке од Немање Радоњића, а Марко Арнаутовић нека се запита"

Вечерње новости 29.12.2025
ЦРВЕНА звезда је изгубила јесењу титулу шампиона Србије, па је главом платио Владан Милојевић кога је на клупи црвено-белих заменио Дејан Станковић. Фото: М. Вукадиновић Легенди клуба неће бити ни мало лако, нарочито са играчима… »

Вести дана »