Povezane vesti

VIDEO Šta Novak radi u Dubaiju: Između sastanaka, dodele nagrada i sponzora je fokus na tenisu

VIDEO Šta Novak radi u Dubaiju: Između sastanaka, dodele nagrada i sponzora je fokus na tenisu

Nova pre 3 sata
Novak Đoković je jasno podelio ono što je javno i ono što je tajno. I dok se u svim medijima objavljuje da je dobio neku nagradu, ono što radi u pripremi za 2026. godinu ne možemo da vidimo gotovo nigde. Srpski teniser je odlučio da odsedne u jednom od… »
Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu

Novi magazin pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će biti održane 2028. godine. "Zaista, želim da nastavim dalje. Rekao sam da je moj cilj Los Anđeles 2028. i Olimpijske igre. Ali znate šta… »
"Rekao sam to, ali..." Novak Đoković o svojoj izjavi

"Rekao sam to, ali..." Novak Đoković o svojoj izjavi

Večernje novosti pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama, koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu. Foto: Profimedia - Rekao sam da su mi cilj OI u Los Anđelesu 2028. Ali znate šta? Nemam ograničenja - rekao je… »
Ronaldo: Ne mislim da završim karijeru dok ne postignem 1.000 golova

Ronaldo: Ne mislim da završim karijeru dok ne postignem 1.000 golova

Newsmax Balkans pre 5 sati
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova, preneo je BBC. Ronaldo (40) je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u 11. kolu… »

Nedeljnik pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će biti održane 2028. godine. „Zaista, želim da nastavim dalje. Rekao sam da je moj cilj Los Anđeles 2028. i Olimpijske igre. Ali znate šta… »
Đoković odredio kada će u penziju!

Đoković odredio kada će u penziju!

Sportske.net pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će biti održane 2028. godine. "Zaista, želim da nastavim dalje. Rekao sam da je moj cilj Los Anđeles 2028. i Olimpijske igre. Ali znate šta… »
Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama 2028. u Los Anđelesu

Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama 2028. u Los Anđelesu

Newsmax Balkans pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama, koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu. "Rekao sam da su mi cilj OI u Los Anđelesu 2028. Ali znate šta? Nemam ograničenja", rekao je Đoković u Dubaiju gde… »
Đoković: Cilj mi je da igram u Los Anđelesu 2028.

Đoković: Cilj mi je da igram u Los Anđelesu 2028.

RTS pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu. Novak Đoković je u nedelju na ceremoniji dodele nagrada "Gloub soker" u Dubaiju dobio specijalno priznanje. Najbolji srpski teniser istakao… »
Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine

Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine

NIN pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama, koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu. "Rekao sam da su mi cilj Olimpijske igre 2028. u Los Anđelesu. Ali znate šta? Nemam ograničenja. Ove Igre su moja… »
OI 2028. su mi zvezda vodilja Đoković želi u Los Anđeles: Nema limita

OI 2028. su mi zvezda vodilja Đoković želi u Los Anđeles: Nema limita

Dnevnik pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama, koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu. – Rekao sam da su mi cilj OI u Los Anđelesu 2028. Ali znate šta? Nemam ograničenja – rekao je Đoković u Dubaiju gde… »
Ronaldo nišani “hiljadarku”

Ronaldo nišani “hiljadarku”

Vesti online pre 7 sati
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo rekao je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova. Kristijano Ronaldo je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u 11. kolu Profesionalne… »
Kristijano Ronaldo otkrio do kada će igrati fudbal: "Znate koji su moji ciljevi..."

Kristijano Ronaldo otkrio do kada će igrati fudbal: "Znate koji su moji ciljevi..."

Kurir pre 8 sati
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova. Ronaldo (40) je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u 11. kolu Profesionalne… »
Ronaldo: Neću završiti karijeru dok ne postignem 1.000 golova

Ronaldo: Neću završiti karijeru dok ne postignem 1.000 golova

RTS pre 8 sati
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo rekao je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova. Kristijano Ronaldo je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u 11. kolu Profesionalne… »
Evo kada Ronaldo planira odlazak u penziju dok ne dostigne ovu brojku: Teško mi je da igram, ali sam motivisan

Evo kada Ronaldo planira odlazak u penziju dok ne dostigne ovu brojku: Teško mi je da igram, ali sam motivisan

Dnevnik pre 7 sati
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Ronaldo (40) je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u… »
​Ronaldo ne završava igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova

​Ronaldo ne završava igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova

Politika pre 8 sati
​„Teško mi je da nastavim da igram, ali sam motivisan”. Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Ronaldo (40) je u subotu… »
Ronaldo šokirao Đokovića u Dubaiju, pa otkrio ono što sve zanima: "Neću završiti karijeru dok..."

Ronaldo šokirao Đokovića u Dubaiju, pa otkrio ono što sve zanima: "Neću završiti karijeru dok..."

Telegraf pre 8 sati
Globe Soccer Award održan je u Dubaiju u nedelju, a na njemu je poseban gost bio i Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji, koji se trenutno u Emiratima sprema za početak nove sezone na tlu Australije, Adelejd, i kasnije Australijan open. Dobio je… »
To bi bilo to? Novak Đoković najavio kraj karijere

To bi bilo to? Novak Đoković najavio kraj karijere

Večernje novosti pre 8 sati
Najnovije vesti iz tenisa vezane su i za fudbal, a za sve su "krivi" Novak Đoković i Kristijano Ronaldo. FOTO: Tanjug/AP Na dodeli "Gloub soker" nagrada, portugalski fudbaler je rekao da će igrati dok ne dostigne 1.000 datih golova. Ostalo mu je još 44… »
Ronaldo neće u penziju dok ne stigne do 1.000 golova

Ronaldo neće u penziju dok ne stigne do 1.000 golova

B92 pre 10 sati
Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo poručio je da ne namerava da završi igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova u zvaničnim utakmicama. Četrdesetogodišnji napadač postigao je dva pogotka u pobedi Al Nasra protiv Al Ahduda (3:0), čime je svoj… »

Vesti dana »