Povezane vesti

Kraj puta i karijere? Novak uoči 2026. godine sve otkrio: Đoković potvrdio koliko će još igrati!

Kraj puta i karijere? Novak uoči 2026. godine sve otkrio: Đoković potvrdio koliko će još igrati!

Kurir 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković otkrio je da će igrati i na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu. Đoković je na World Sport Summitu u Dubaiju istakao da su mu Olimpijske igre u Los Anđelesu 2028. godine glavni cilj, pored mogućeg osvajanja 25… »
Novak Đoković potvrdio neverovatne vesti: "Igraću na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine"

Novak Đoković potvrdio neverovatne vesti: "Igraću na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine"

Telegraf 29.12.2025
Novak Đoković je na World Sport Summitu u Dubaiju istakao da su mu Olimpijske igre u Los Anđelesu 2028. godine glavni cilj, pored mogućeg osvajanja 25. grend slema. Beograđanin ove Igre doživljava kao novi izazov koji će mu osvežiti takmičarski duh. Ako… »
VIDEO Šta Novak radi u Dubaiju: Između sastanaka, dodele nagrada i sponzora je fokus na tenisu

VIDEO Šta Novak radi u Dubaiju: Između sastanaka, dodele nagrada i sponzora je fokus na tenisu

Nova 29.12.2025
Novak Đoković je jasno podelio ono što je javno i ono što je tajno. I dok se u svim medijima objavljuje da je dobio neku nagradu, ono što radi u pripremi za 2026. godinu ne možemo da vidimo gotovo nigde. Srpski teniser je odlučio da odsedne u jednom od… »
Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu

Novi magazin 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će biti održane 2028. godine. "Zaista, želim da nastavim dalje. Rekao sam da je moj cilj Los Anđeles 2028. i Olimpijske igre. Ali znate šta… »
"Rekao sam to, ali..." Novak Đoković o svojoj izjavi

"Rekao sam to, ali..." Novak Đoković o svojoj izjavi

Večernje novosti 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama, koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu. Foto: Profimedia - Rekao sam da su mi cilj OI u Los Anđelesu 2028. Ali znate šta? Nemam ograničenja - rekao je… »
Ronaldo: Ne mislim da završim karijeru dok ne postignem 1.000 golova

Ronaldo: Ne mislim da završim karijeru dok ne postignem 1.000 golova

Newsmax Balkans 29.12.2025
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova, preneo je BBC. Ronaldo (40) je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u 11. kolu… »

Nedeljnik 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će biti održane 2028. godine. „Zaista, želim da nastavim dalje. Rekao sam da je moj cilj Los Anđeles 2028. i Olimpijske igre. Ali znate šta… »
Đoković odredio kada će u penziju!

Đoković odredio kada će u penziju!

Sportske.net 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će biti održane 2028. godine. "Zaista, želim da nastavim dalje. Rekao sam da je moj cilj Los Anđeles 2028. i Olimpijske igre. Ali znate šta… »
Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama 2028. u Los Anđelesu

Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama 2028. u Los Anđelesu

Newsmax Balkans 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama, koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu. "Rekao sam da su mi cilj OI u Los Anđelesu 2028. Ali znate šta? Nemam ograničenja", rekao je Đoković u Dubaiju gde… »
Đoković: Cilj mi je da igram u Los Anđelesu 2028.

Đoković: Cilj mi je da igram u Los Anđelesu 2028.

RTS 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu. Novak Đoković je u nedelju na ceremoniji dodele nagrada "Gloub soker" u Dubaiju dobio specijalno priznanje. Najbolji srpski teniser istakao… »
Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine

Đoković: Cilj mi je da igram na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine

NIN 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama, koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu. "Rekao sam da su mi cilj Olimpijske igre 2028. u Los Anđelesu. Ali znate šta? Nemam ograničenja. Ove Igre su moja… »
OI 2028. su mi zvezda vodilja Đoković želi u Los Anđeles: Nema limita

OI 2028. su mi zvezda vodilja Đoković želi u Los Anđeles: Nema limita

Dnevnik 29.12.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je cilj da nastupi na Olimpijskim igrama, koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu. – Rekao sam da su mi cilj OI u Los Anđelesu 2028. Ali znate šta? Nemam ograničenja – rekao je Đoković u Dubaiju gde… »
Ronaldo nišani “hiljadarku”

Ronaldo nišani “hiljadarku”

Vesti online 29.12.2025
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo rekao je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova. Kristijano Ronaldo je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u 11. kolu Profesionalne… »
Kristijano Ronaldo otkrio do kada će igrati fudbal: "Znate koji su moji ciljevi..."

Kristijano Ronaldo otkrio do kada će igrati fudbal: "Znate koji su moji ciljevi..."

Kurir 29.12.2025
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova. Ronaldo (40) je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u 11. kolu Profesionalne… »
Ronaldo: Neću završiti karijeru dok ne postignem 1.000 golova

Ronaldo: Neću završiti karijeru dok ne postignem 1.000 golova

RTS 29.12.2025
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo rekao je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova. Kristijano Ronaldo je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u 11. kolu Profesionalne… »
Evo kada Ronaldo planira odlazak u penziju dok ne dostigne ovu brojku: Teško mi je da igram, ali sam motivisan

Evo kada Ronaldo planira odlazak u penziju dok ne dostigne ovu brojku: Teško mi je da igram, ali sam motivisan

Dnevnik 29.12.2025
Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Ronaldo (40) je u subotu postigao dva gola u pobedi Al Nasra protiv Al Ohduda (3:0) u… »
​Ronaldo ne završava igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova

​Ronaldo ne završava igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova

Politika 29.12.2025
​„Teško mi je da nastavim da igram, ali sam motivisan”. Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da neće završiti igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Ronaldo (40) je u subotu… »
To bi bilo to? Novak Đoković najavio kraj karijere

To bi bilo to? Novak Đoković najavio kraj karijere

Večernje novosti 29.12.2025
Najnovije vesti iz tenisa vezane su i za fudbal, a za sve su "krivi" Novak Đoković i Kristijano Ronaldo. FOTO: Tanjug/AP Na dodeli "Gloub soker" nagrada, portugalski fudbaler je rekao da će igrati dok ne dostigne 1.000 datih golova. Ostalo mu je još 44… »
Ronaldo šokirao Đokovića u Dubaiju, pa otkrio ono što sve zanima: "Neću završiti karijeru dok..."

Ronaldo šokirao Đokovića u Dubaiju, pa otkrio ono što sve zanima: "Neću završiti karijeru dok..."

Telegraf 29.12.2025
Globe Soccer Award održan je u Dubaiju u nedelju, a na njemu je poseban gost bio i Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji, koji se trenutno u Emiratima sprema za početak nove sezone na tlu Australije, Adelejd, i kasnije Australijan open. Dobio je… »
Ronaldo neće u penziju dok ne stigne do 1.000 golova

Ronaldo neće u penziju dok ne stigne do 1.000 golova

B92 29.12.2025
Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo poručio je da ne namerava da završi igračku karijeru dok ne postigne 1.000 golova u zvaničnim utakmicama. Četrdesetogodišnji napadač postigao je dva pogotka u pobedi Al Nasra protiv Al Ahduda (3:0), čime je svoj… »

Vesti dana »

VST nije izabrao tužioce za organizovani kriminal, nije usvojen dnevni red

VST nije izabrao tužioce za organizovani kriminal, nije usvojen dnevni red

Serbian News Media pre 41 minutajoš 26 povezanih
Dan uživo: Na putu ka Valjevu

Dan uživo: Na putu ka Valjevu

N1 Info pre 21 minutajoš 17 povezanih
Gorivo u Srbiji do 20. februara po nepromenjenim cenama

Gorivo u Srbiji do 20. februara po nepromenjenim cenama

Serbian News Media pre 5 satijoš 32 povezane