Povezane vesti
AfD, nakon dvogodišnje suspenzije, dobija poziv za Mihnensku bezbednosnu konferenciju
Euronews pre 25 dana
Nemačka desničarska stranka Alternativa za Nemačku (AfD) ponovo je, nakon dvogodišnje suspenzije, pozvana na Minhensku bezbednosnu konferenciju (MSC), potvrdili su organizatori skupa. Portparol MSC-a naveo je da su još pre božićnih praznika upućeni… »
AfD ponovo sme da učestvuje na Minhenskoj konferenciji
NIN pre 25 dana
Nakon dve godine isključenja, AfD će ponovo moći da učestvuje na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Posle promene na čelu najvažnijeg stručnog skupa posvećenog bezbednosnoj politici došlo je do promene kursa. Nakon što je AfD prethodne dve godine bila… »
AfD ponovo sme da učestvuje na Minhenskoj konferenciji
Dojče vele pre 25 dana
Nakon dve godine isključenja, AfD će ponovo moći da učestvuje na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Posle promene na čelu najvažnijeg stručnog skupa posvećenog bezbednosnoj politici došlo je do promene kursa. Nakon što je AfD prethodne dve godine bila… »
Vesti dana »
(Foto/video) Gore magacini sa štofovima: Veliki požar zahvatio industrijsku zonu u Novom Pazaru
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 40 povezanih
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 15 minutajoš 26 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 15 minutajoš 24 povezane