Povezane vesti
"Toga sa Eminom mi je preko glave, svaka joj čast" Saša Kovačević progovorio o kolegama: "Mnogi se nisu odazvali na moj…
Blic 29.12.2025
Planira dodatne nastupe u Sava centru i želi unaprediti tehničke aspekte svog performansa. Istakao je nezainteresovanost za polemike sa koleginicom Eminom Jahović. Pevač Saša Kovačević ove godine radi punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u… »
"Svaka joj čast, preko glave mi je": Saša Kovačević progovorio o Emini Jahović, za "drugaricu" samo jedno rekao
Mondo 29.12.2025
Pevač Saša Kovačević ove godine radio je punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u zemlji i inostranstvu. Novinari su ga zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" kada se vraćao sa nastupa, a tom prilikom rado se osvrnuo na period iza sebe, ali i na… »
"Preko glave mi je, svaka joj čast..." Saša Kovačević progovorio o svađi sa Eminom Jahović
Kurir 29.12.2025
Pevač Saša Kovačević ove godine radi punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u zemlji i inostranstvu, a sada smo ga zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" kada se vraćao sa nastupa. "Nastavlja se Bogu dragom, iz Podgorice stižem, idem malo da… »
Vesti dana »
Sve je poznato: Parovi i raspored osmine finala Svetskog prvenstva, ovo je najboljih 16 na planeti
Mondo pre 58 minutajoš 61 povezana
Hapšenja zbog ubistva Aleksandra Lazića iz Stare Pazove, pronađeno zakopano telo
RTS pre 12 minutajoš 17 povezanih
"U Bratunac se ne zove, u Bratunac se ide": Komemoracija povodom 34. godišnjice stradanja Srba u Srednjem Podrinju i Birču
N1 Info pre 47 minutajoš 13 povezanih
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Vučić: Brza saobraćajnica "Osmeh Vojvodine" Bački Breg-Kljaićevo do Vidovdana 2028.
RTV pre 3 minutajoš 11 povezanih