Povezane vesti
"Toga sa Eminom mi je preko glave, svaka joj čast" Saša Kovačević progovorio o kolegama: "Mnogi se nisu odazvali na moj…
Blic pre 10 sati
Planira dodatne nastupe u Sava centru i želi unaprediti tehničke aspekte svog performansa. Istakao je nezainteresovanost za polemike sa koleginicom Eminom Jahović. Pevač Saša Kovačević ove godine radi punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u… »
"Svaka joj čast, preko glave mi je": Saša Kovačević progovorio o Emini Jahović, za "drugaricu" samo jedno rekao
Mondo pre 17 sati
Pevač Saša Kovačević ove godine radio je punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u zemlji i inostranstvu. Novinari su ga zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" kada se vraćao sa nastupa, a tom prilikom rado se osvrnuo na period iza sebe, ali i na… »
"Preko glave mi je, svaka joj čast..." Saša Kovačević progovorio o svađi sa Eminom Jahović
Kurir pre 18 sati
Pevač Saša Kovačević ove godine radi punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u zemlji i inostranstvu, a sada smo ga zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" kada se vraćao sa nastupa. "Nastavlja se Bogu dragom, iz Podgorice stižem, idem malo da… »
Vesti dana »
Kako će Denver ovo preživeti? Isplivao neverovatan podatak: Jokić osam godina nije doživeo ovako nešto!
Kurir pre 2 minutajoš 72 povezane
Dodatni pad temperature, a zatim gotovo prolećni uslovi: Kakvo nas vreme očekuje za doček
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih