Povezane vesti
"Toga sa Eminom mi je preko glave, svaka joj čast" Saša Kovačević progovorio o kolegama: "Mnogi se nisu odazvali na moj…
Blic 29.12.2025
Planira dodatne nastupe u Sava centru i želi unaprediti tehničke aspekte svog performansa. Istakao je nezainteresovanost za polemike sa koleginicom Eminom Jahović. Pevač Saša Kovačević ove godine radi punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u… »
"Svaka joj čast, preko glave mi je": Saša Kovačević progovorio o Emini Jahović, za "drugaricu" samo jedno rekao
Mondo 29.12.2025
Pevač Saša Kovačević ove godine radio je punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u zemlji i inostranstvu. Novinari su ga zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" kada se vraćao sa nastupa, a tom prilikom rado se osvrnuo na period iza sebe, ali i na… »
"Preko glave mi je, svaka joj čast..." Saša Kovačević progovorio o svađi sa Eminom Jahović
Kurir 29.12.2025
Pevač Saša Kovačević ove godine radi punom parom, a pored dva koncerta, redovno nastupa u zemlji i inostranstvu, a sada smo ga zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" kada se vraćao sa nastupa. "Nastavlja se Bogu dragom, iz Podgorice stižem, idem malo da… »
Vesti dana »
Ministar spoljnih poslova Irana se vratio u Pakistan, bez razgovora sa američkim izaslanicima
Nedeljnik pre 18 minutajoš 108 povezanih
Zelenski optužio Rusiju za nuklearni terorizam na godišnjicu Černobilja
Nova pre 52 minutajoš 43 povezane
Bakingemska palata u panici nakon napada na Trampa: Razmatraju da li je bezbedno da kralj Čarls dođe sutra u SAD
Večernje novosti pre 2 satajoš 88 povezanih
Dan posle novog debakla Jokića i Denvera: Stigla NBA vest koju niko nije želeo da čuje
Večernje novosti pre 18 minutajoš 35 povezanih
Ovaj deo Srbije već na udaru olujnog vetra! Biće i do 26 stepeni: Evo kada stiže zahlađenje sa padavinama
Telegraf pre 5 satijoš 27 povezanih