Povezane vesti
"Dugovao sam 30.000 evra, pitao sam se da li da se obesim." Naš glumac jedva otplatio dug: "Dobio sam dete..."
Telegraf pre 6 sati
Glumac i motivacioni govornik Siniša Ubović (52) godinama je na javnoj sceni, svoju prvi ulogu dobio je u 35. godini, a malo ko zna da je prošao kroz agoniju dok se nije probio i postigao uspeh. Naime, Siniša je jednom prilikom otkrio detalje svog… »
"Dugovao sam velike pare" Naš glumac bio na rubu egzistencije, radio na građevini: "Žena i ja nismo imali plate"
Blic pre 7 sati
Siniša je ispričao kako je uspeo da se podigne iz svega kao pobednik Priznao i da je švercovao garderobu i radio brojne poslove Glumac i motivacioni govornik Siniša Ubović godinama je na javnoj sceni, a svoju prvi ulogu dobio je u 35. godini, a malo ko… »
Zvezda serije "Miris kiše na Balkanu" dugovala 30.000 €: Glumac zbog para hteo da se obesi, morao da radi na građevini
Mondo pre 7 sati
Glumac i motivacioni govornik Siniša Ubović kog su mnogi zavoleli zahvaljujući popularnoj seriji "Miris kiše na Balkanu" nije krio da je put do uspeha bio težak i trnovit. Iako je godinama na javnoj sceni, svoju prvi ulogu dobio je u 35. godini, ali je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 32 povezane
"Potpisivali su vojnici, policajci...": ETF u blokadi objavio koliko potpisa su studenti skupili za jedan dan
N1 Info pre 11 minutajoš 53 povezane
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 1 satjoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 75 povezanih
Velika vest za navijače Zvezde, najavljen povratak Džoela Bolomboja
Nova pre 21 minutajoš 28 povezanih