Povezane vesti
"Meni je svejedno hoće li biti devojčica ili dečak", Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice i novoj kući: To je moja…
Kurir pre 23 sata
Sloba Radanović spreman je da najluđu noć provede sa beogradskom publikom, a kaže da će u prvim danima Nove godine doneti i nekoliko novih pesama za svoje fanove. Pevač je pričao o poslovnim planovima, ali i porodičnim stvarima. Sloba Radanović napravio… »
"Meni je svejedno hoće li biti devojčica ili dečak" Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, pa prokomentarisao…
Blic pre 24 sata
Sloba Radanović govori o porodičnim relacijama, uključujući potencijalne planove za proširenje porodice. Podelio je svoja osećanja povodom gubitka oca i bliskost sa svojom majkom. Pevač Sloba Radanović spreman je da najluđu noć provede sa beogradskom… »
Vesti dana »
JP „Srem-gas“: Neradni dani tokom novogodišnjih i božićnih praznika, obezbeđena dežurstva
Ozon pre 43 minutajoš 44 povezane
VIDEO Umesto da proliju: Farmeri u Kraljevu dele mleko građanima i u humanitarne svrhe
Radio 021 pre 28 minutajoš 22 povezane
U Srbiji u novembru ove godine 4,4 odsto manje turista nego u isto vreme 2024.
Nova ekonomija pre 48 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 31. decembar: Oblačno i hladno, na planinama slab sneg
Serbian News Media pre 58 minutajoš 23 povezane