Povezane vesti
Kambodža i Tajland očekuju da će primirje potrajati
Beta 29.12.2025
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. "Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Kina posreduje primirju Kambodže i Tajlanda
Nova 29.12.2025
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. „Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Radio sto plus 29.12.2025
“Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da nastavimo”, rekao je ministar spoljnih polsova Tajlanda Sihasak Fuangketev nakon sastanka koji se održao u kineskoj provinciji Junan. On je dodao da su prioriteti… »
Serbian News Media 29.12.2025
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. „Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Vesti dana »
Novak napisao dva imena na ćirilici i stavio srce: Otkriveno kome je namenjena dirljiva poruka na kameri
Mondo pre 32 minutajoš 21 povezana
Pobeda Rasela i „samouništenje“ Ferarija za početak nove ere!
Sport klub pre 52 minutajoš 10 povezanih
Pred nama sunčan i pravi prolećni dan: Temperatura do 20 stepeni
Telegraf pre 22 minutajoš 6 povezanih
Na današnji dan: Italija uvela karantin zbog korone, uspostavljen Međunarodni dan žena
Radio 021 pre 52 minutajoš 2 povezane