Povezane vesti
Kambodža i Tajland očekuju da će primirje potrajati
Beta 29.12.2025
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. "Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Kina posreduje primirju Kambodže i Tajlanda
Nova 29.12.2025
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. „Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Radio sto plus 29.12.2025
“Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da nastavimo”, rekao je ministar spoljnih polsova Tajlanda Sihasak Fuangketev nakon sastanka koji se održao u kineskoj provinciji Junan. On je dodao da su prioriteti… »
Serbian News Media 29.12.2025
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. „Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 13. februar: Danas oblačno i hladnije, do 13 stepeni
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
U Srbiji u 2025. zabeležen porast prodaje novih vozila: Posebno značajan deo prodaje činili ovi modeli - „Elektrifikacija ostaje tema broj jedan“
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Umrla majka goge Sekulić Pevačica objavila potresnu poruku: "Ne mogu to podneti i ne mogu verovati"
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane