Povezane vesti
Kambodža i Tajland očekuju da će primirje potrajati
Beta pre 20 sati
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. "Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Kina posreduje primirju Kambodže i Tajlanda
Nova pre 20 sati
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. „Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Radio sto plus pre 20 sati
“Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da nastavimo”, rekao je ministar spoljnih polsova Tajlanda Sihasak Fuangketev nakon sastanka koji se održao u kineskoj provinciji Junan. On je dodao da su prioriteti… »
Serbian News Media pre 20 sati
Ministri spoljnih poslova Kambodže i Tajlanda sastali su se sa ministrom spoljnih poslova Kine kako bi nastavili da razgovaraju o primirju koje je potpisano pre dva dana. „Još uvek nismo sve rešili, ali mislim da pravimo napredak i da moramo tako da… »
Vesti dana »
Milan Knežević preti izlaskom iz Vlade, sam ušao u maricu, više meštana uhapšeno: Šta se od jutros događa u Botunu, naselju nadomak Podgorice? (VIDEO)
Danas pre 17 minutajoš 17 povezanih
Đedović Handanović: Nije tačno da nas Putin i Rusija ponižavaju
Serbian News Media pre 37 minutajoš 8 povezanih