Povezane vesti

Didi Džej u šoku jer u second hand radnji haljina košta 200 dinara: Dnevno troši hiljade €, a zbog jednog se stresla

Didi Džej u šoku jer u second hand radnji haljina košta 200 dinara: Dnevno troši hiljade €, a zbog jednog se stresla

Mondo pre 1 dan
Pevačica Didi Džej koja već neko vreme gradi karijeru u inostranstvu poznata je i po tome da često na mrežama pokazuje detalje luksuznog života. Ne libi se da izdvoji pravo bogatstvo na aksesoare i toalete, no nedavno je doživela pravi šok na snimanju… »
Didi Džej saznala da u second hand radnji haljina može da se kupi za 200 dinara, pa se zgranula: "Zezaš me?!"

Didi Džej saznala da u second hand radnji haljina može da se kupi za 200 dinara, pa se zgranula: "Zezaš me?!"

Telegraf pre 1 dan
"Vodu pijem samo iz Versaće čaše!" Pevačica Dijana Didi Janković otvoreno je priznala ono o čemu, ruku na srce, nije ni bilo polemike i dvoumljena - da nikada nije kupovala u second hand radnjama, te da to nikada ne bi ni učinila. Međutim, za potrebe… »
Pevačica ostala u šoku kad je saznala da u second hand-u haljina košta 200 dinara: "Ja sam bila u jednoj radnji u Parizu, tu…

Pevačica ostala u šoku kad je saznala da u second hand-u haljina košta 200 dinara: "Ja sam bila u jednoj radnji u Parizu, tu…

Blic pre 1 dan
Istakla je da preferira luksuzne predmete, uključujući i posedovanje Versaće čaše. Didi Janković intrigira javnost svojim načinom života i stavovima. Pevačica Didi Janković priznala je da nikada nije kupovala u second hand i da tu nikada ne bi ni… »

Vesti dana »

Danas oblačno i hladno, na planinama slab sneg

Danas oblačno i hladno, na planinama slab sneg

Serbian News Media pre 46 minutajoš 19 povezanih
AMSS upozorio na opasnost od poledice

AMSS upozorio na opasnost od poledice

Radio sto plus pre 51 minutajoš 9 povezanih
Radno vreme prodavnica, pošti i garaža tokom praznika

Radno vreme prodavnica, pošti i garaža tokom praznika

Vreme pre 56 minutajoš 9 povezanih